SUDIJE I ZVANIČNO ODSVIRALE KRAJ! Košarkaši Zvezde napustili PRAZNU ARENU! ODLUKA o šampionu za ZELENIM STOLOM!

Autor:

Sport

05.06.2024

23:04 >> 23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Zvezda osvaja trofej ili ne?

SUDIJE I ZVANIČNO ODSVIRALE KRAJ! Košarkaši Zvezde napustili PRAZNU ARENU! ODLUKA o šampionu za ZELENIM STOLOM!

Foto: Starsport

Sada i definitivno - drugi meč finala Superlige, barem večeres, neće biti nastavljen. 

Po svemu sudeći, neće uopšte jer su se nakon prekida košarkaši Crvene zvezde vratili na parket, čekali 15 minuta da se njihovi rivali pojave i nastave meč, a pošto se to nije dogodilo, sudije su i zvanično odsvirale kraj.

Za to vreme, kako saznajemo, košarkaši Partizana bili su ispred dvorane, a ekonomi su odneli lopte tako da gosti nisu imali mogućnost da se propisno zagreju za nastavak.

Sada se sastavlja zapisnik i očekuje se odluka nadležnih u Superligi Srbije na čelu sa direktorom Aleksandrom Grujinom, a vrlo je verovatno da će utakmica biti registrovana službenim rezultatom u korist Crvene zvezde koja bi na taj način osvojila titulu. Konačna odluka shodno propozicijama biće doneta u četvrtak i po svemu sudeći biće 20:0 u korist crveno-belih!

Podsetimo, crveno-beli su u prvom meču u Pioniru slavili sa 89:88 i aktuelni su prvaci u Košarkaškoj ligi Srbije. Prekid je nastao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading