POKAZALI SMO GLAD ZA TROFEJIMA: Sferopulos PONOSAN! Davidovac MVP, kapiten Lazić o specifičnoj proslavi!

Autor:

Sport

06.06.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli presrećni nakon trećeg pehara u sezoni.

POKAZALI SMO GLAD ZA TROFEJIMA: Sferopulos PONOSAN! Davidovac MVP, kapiten Lazić o specifičnoj proslavi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde proslavili su titulu šampiona Srbije, a trofej im je dodeljen u hali Pionir danas pred svojim navijačima.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos istakao je da je ponosan na svoj tim.

- Jako sam srećan što smo osvojili prvenstvo Srbije. Dobili smo prvi meč, nažalost se drugi meč nije završio. Poslednjih par meseci smo pokazali da igramo jako dobru košarku, a kada se sve uzme u obzir mislim da smo zaslužili. Čestitam celom stručnom štabu, organizaciji, predsedniku kluba. Igrači su pokazali glad za osvajanjem trofeja, jako sam ponosan na njih - rekao je grčki stručnjak i prokomentarisao odnos prema košarci u Srbiji i otaždbini:

- Slično je kao u Grčkoj, puno strasti, veliko rivalstvo između Crvene zvezde i Partizana i mnogo sličnosti.

Na reči Sferopulosa, nadovezao se MVP finalne serije, Dejan Davidovac.

Foto: Starsport

Davidovac

 -Zasluženo smo stigli do trofeja u ABA ligi, kao i duple krune u Srbiji. Igrali smo na visokom nivou u prethodnih nekoliko meseci, ostvarili smo sve što smo planirali. Prija mi MVP nagrada, ali sve trofeje je osvojila ekipa, a ne pojedinac. Košarka je ekipni sport - naglasio je Davidovac.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić je podigao mnogo pehara, ali ovaj je poseban.

- Završili smo sezonu sa tri trofeja. Situacija je zaista specifična, mnogo toga sam doživeo u karijeri, ali ovakvu proslavu titule nisam. Idemo na zasluženi odmor - istakao je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vuk07

06.06.2024 21:24

Ovo je jedan pravi košarkaški klub. Sve im je sveto porodica drugari koji se podržavaju i kad gube i kad pobedjuju. A za trenera Zvezde največe pohvale Janisa Sferopulosa čovek bez mrlje. Sve što misli izvodi na terenu Sa svojim igračim koji čine jedan veliki klub. Svaka njemu čest divim se njegovom ponašanju o ovoj situaciji da ne izjavljuje ništa. Za suparniču tabor.