OMAŽ ZVEZDAŠA NEBOJŠI ČOVIĆU! Teodosić NIJE DOŠAO na ceremoniju! Evo i zašto!

Autor:

Sport

06.06.2024

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podeljene emocije na proslavi titule.

OMAŽ ZVEZDAŠA NEBOJŠI ČOVIĆU! Teodosić NIJE DOŠAO na ceremoniju! Evo i zašto!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu košarkaške Superlige Srbije, a ceremonija dodele pehara održana je u hali "Aleksandar Nikolić". Nakon turbulentnih događaja u finalnoj seriji, gde je druga utakmica prekinuta usled nereda na tribinama, meč je na kraju registrovan rezultatom 20:0 u korist Zvezde.

Druga utakmica finalne serije Superlige prekinuta je usled pogrdnog skandiranja predsedniku Zvezde i njegovoj supruzi, što je dovelo do napada na igrače Zvezde. Tribine su ispražnjene, a navijači Partizana su poručili svojim igračima da ne igraju meč bez njih. Na kraju, meč je registrovan rezultatom 20:0 u korist Zvezde, a cela situacija dovela je do velikog haosa.

Na ceremoniji dodele pehara u hali "Aleksandar Nikolić", predsednik Zvezde, Nebojša Čović, dočekan je ovacijama od strane navijača. Emotivan trenutak obeležen je skandiranjem: "Jedan je Nebojša Čović", na šta je on uz osmeh odgovorio podizanjem palca ka navijačima.

S druge strane, proslava titule protekla je u zebnji Zvezdaša. Iako se većina igrača Crvene zvezde pojavila na ceremoniji dodele pehara i medalja, bilo je primetno bilo odsustvo Miloša Teodosića. Navodno, Teodosić je otišao u svoje rodno Valjevo i zbog toga nije prisustvovao, što je izazvalo iznenađenje među navijačima.

Zanimljivo je da je Teodosić bio najavljen od strane spikera za ceremoniju, što je izazvalo radost među okupljenim navijačima pre nego što su shvatili da ga nema. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading