ČOVIĆ O AMBICIJAMA ZVEZDE: Napadamo plej-of Evrolige! Pojačanja? VRUĆE JE! Otkrio sudbinu TEODOSIĆA!

Autor:

Sport

06.06.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crveno-belih govorio je na konfrenciji za medije nakon osvojene titule u Superligi.

ČOVIĆ O AMBICIJAMA ZVEZDE: Napadamo plej-of Evrolige! Pojačanja? VRUĆE JE! Otkrio sudbinu TEODOSIĆA!

Foto: Starsport

Četvrta tripla kruna od 2011, deveta titula u Superligi u nizu, sedma AdmiralBet ABA titula. Mnogi će probati da omalovaže sve što smo uradili u priličnoj teškoj sezoni, ali mi se već okrećemo sledećoj sezoni i novim ciljevima, rekao je večeras predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

On je na konfrenciji za medije nakon osvajanja triplete govorio o ambicijama crveno-belih u narednoj sezoni.

- Za sledeću sezonu želimo iskorak, plasman u Top 8 Evrolige, uz naravno ostale iste ciljeve. Posebno je važan bio dolazak trenera Janisa Sferopulosa, sve što je uradio bilo je dobro, uprkos tome što je krenuo sa dva poraza u derbijima. On je odmah rekao da ćemo osvojiti sve trofeje, a što se tiče Evrolige moramo uzeti u obzir i povrede koje su nas pratile. Da li smo mogli bolje? Jesmo, ali svejedno je jesi li 16. ili 11, kad nisi u planiranih 10 - istakao je Čović.

Potom se osvrnuo na transfer-pijacu, aktuelnom sastavu i eventualnim pojačanjima.

- Krenuću od Hange, on je povređen, ovih dana treba da vadi igle iz ruke. On ima ugovor još godinu dana, videćemo u razgovoru sa trenerom i stručnim štabom kakav je pristup. Za sada je završen Plavšić, završen je Rokas, mislim da ćemo i sa Jagom neke stvari dodatno doraditi. Što se tiče imena koja se pominju i vrte to je tako vake godine. Mi od kraja ABA lige radimo intenzivno na pojačanjima. Ne mogu to da vam kažem jer se još igraju neki šampionati, ali dosta je vruće to što se priča po medijima. Biće još pojačanja, radi se na tome i biće još igrača koje možemo da dovedemo na osnovu onoga što su zahtevi i predlozi našeg trenera i stručnog štaba - kaže Čović.

Goruća tema je i ostanak Miloša Teodosića.

- Odluka je na Milošu, ako može sve da izdrži, a mislim da može. Miloš treba da ostane u košarci. Taj kvalitet i tu košarkašku inteligenciju ne možete da dobijete stalno - naglašava prvi čovek Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading