DELIJE SE HVATAJU ZA GLAVU! Nedović OSTAO da LEŽI na parketu! Košarkaša Zvezde IZNELI iz igre!

Autor:

Sport

03.06.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva scena u nekadašnjem Pioniru.

DELIJE SE HVATAJU ZA GLAVU! Nedović OSTAO da LEŽI na parketu! Košarkaša Zvezde IZNELI iz igre!

Foto: printscreen/TV Arena sport

Velika borba vlada između Crvene zvezde i Partizana u prvom meču finalne serije Superlige Srbije.

Posle okršaja u AdmiralBet ABA ligi, gde je tim s Malog Kalemegdana slavio s 3:0, očekivala se sjajna košarka, te rezultatska neizvesnost nije izostala.

Ipak, navijači Zvezde imali su mnogo više razloga za zabrinutost, kada je Nemanja Nedović doživeo povredu tokom treće četvrtine.

Nakon doskoka, bivši reprezentativac Srbije je povredio skočni zglob i sa bolnom grimasom ostao na parketu, ne mogavši da se osloni na svoju nogu.

Republika

Foto: printscreen/TV Arena sport

Teodosić pomaže Nedoviću da izađe sa parketa

Njegovi saigrači su mu pritekli u pomoć i izneli ga van terena, a potom odveli u svlačionicu. Navijači Crvene zvezde sa strepnjom su iščekivali vesti o stepenu povrede koju će biti poznato tek nakon detaljnih pregleda.

Povreda Nemanje Nedovića predstavlja veliki udarac za Crvenu zvezdu, budući da je reč o ključnom igraču koji je pružao izvanredne partije tokom sezone. Očekuje se da će detaljniji pregledi otkriti ozbiljnost povrede i utvrditi koliko će Nedović biti odsutan sa terena.

Navijači sa strepnjom iščekuju vesti o zdravstvenom stanju svog ljubimca, dok su saigrači izrazili žaljenje zbog povrede i pružili podršku Nedoviću u nadi da će se brzo oporaviti.

Crveno-beli će u slučaju majstorice u finalu Superlige Srbije imati prednost domaćeg parketa, zbog boljeg plasmana u ligaškom delu. Serija se igra na dve pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Xjxjfjjtnt

04.06.2024 16:12

Realno Nedovic najgori cele.sezone