ZVEZDA PRED GROBARIMA SLAVI NOVU TITULU? Trofej, ili produžetak nade - evo gde možete gledati duel večitih rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.06.2024

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li se večeras staviti tačka na jednu predugu klupsku košarkašku sezonu?

ZVEZDA PRED GROBARIMA SLAVI NOVU TITULU? Trofej, ili produžetak nade - evo gde možete gledati duel večitih rivala!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u sezoni na izmaku, u direktnim duelima protiv večitog rivala Partizana stigli su do prva dva ovosezonska trofeja. Puleni trenera Janisa Sferopulosa prvo su u Nišu u finalu Kupa Radivoja Koraća stigli do "Žućkove levice", da bi nedavno i u finalnoj seriji plej-ofa AdmiralBet ABA lige "počistili crno-bele" sa terene slavivši sa 3:0, a već večeras će imati priliku da takmičarsku godinu okončaju sa još jednim peharom.

U prvoj finalnoj utakmici koja je odgirana u beogradskom hramu košarke, dvorani "Aleksandar Nikolić", Crvena zvezda je slavila rezultatom 89:88 i u naredni meč ulazi sa velikom dozom samopouzdanja.

Košarkaški fanovi širom Srbije sa nestrpljenjem očekuju drugi meč finalne serije Košarkaške lige Srbije između večitih rivala. Nakon neizvesne prve utakmice u kojoj je Crvena zvezda uspela da slavi minimalnom razlikom, sve oči su uprte ka Beogradskoj areni gde će se odigrati drugi meč ove uzbudljive serije.

Foto: Starsport

Željko, ili Janis? Ko će se večeras radovati?

 

Partizan će biti domaćin u ovom meču, što znači da će imati podršku svojih vatrenih navijača. Sa navijačkom podrškom iza sebe, Partizan će sigurno pokušati da stigne do pobede koja bi donela nastavak serije i produžila nadu da crno-beli barem domaćim trofejem mogu da spasu sezonu.

Svi ljubitelji košarke koji ne budu u mogućnosti da prisustvuju meču uživo, imaće priliku da novi duel crveno i crno-belih isprate u prenosu na TV Arenisport1 Premium.

Drugi meč finalne seroje plej-ofa nacionalnog srpskog košarkaškog šampionata na programu je od 20 časova i ostaje da se vidi da li će večeras Crvena zvezda nastaviti dominaciju, ili će puleni trenera Željka Obradovića izboriti majstoricu koja im može u perspektivi doneti i prekid decenijskog posta kada je u pitanju šampionski pehar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading