ŠTA SE OVO DEŠAVA? Peh za PEHOM stiže Zvezdu! Posle Nedovića i NJEGA su izneli sa parketa!

Autor:

Sport

03.06.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike glavobolje za trenera Sferopulosa.

ŠTA SE OVO DEŠAVA? Peh za PEHOM stiže Zvezdu! Posle Nedovića i NJEGA su izneli sa parketa!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Partizana prvu utakmicu finala Superlige Srbije.

Tim Željka Obradovića je nastupio oslabljen u ovom meču neigranjem Džejmsa Nanelija, Pi Džej Doužera i Bruna Kabokla, dok je kod Zvezde bila nešto bolja kadrovska situacija.

Međutim, posle večerašnjeg meča i trener branioca titule Janis Sferopulos imaće ogromne glavobolje, jer su dva ponajbolja igrača doživela povrede.

Najpre je Nemanja Nedović morao da izađe van parketa, doskorašnjeg reprezentativca Srbije izneli su sa parketa, ali se on ipak vratio u igru sredinom poslednje četvrtine, što znači da povreda nije bila ozbiljnije prirode.

Foto: Starsport

Jagu ukazuju pomoć

Ono što više brine trenera Sferopulosa je da se i plejmejker Jago dos Santos povredio, pa su i njega saigrači izneli sa terena, što je veoma zabrinulo sve zvezdaše.

Ostaje da se vidi koliko je ozbiljna povreda brazilskog reprezentativca i da li ćemo ga gledati u narednoj utakmici finalne serije.

Crvena zvezda brani titulu u Superligi Srbije, a ukoliko je osvoji postaće apsolutni vladar košarke na ovim prostorima, jer je prethodno podigla pehare u AdmiralBet ABA ligi, upravo protiv Partizana, kao i u "Kupu Radivoja Koraća".

Trijumf u nacionalnom šampionatu predstavljao bi šlag na torti za četu Janisa Sferopulosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading