BILO JE JAKO, ALI NAM TREBA STABILNOST! Bolomboj progovorio o NAREDNOJ SEZONI: Konačno imamo trenera, potreban još BOLJI TIM!

Autor:

Sport

07.06.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki centar za Republiku o planovima, povredi, individualnom učinku.

BILO JE JAKO, ALI NAM TREBA STABILNOST! Bolomboj progovorio o NAREDNOJ SEZONI: Konačno imamo trenera, potreban još BOLJI TIM!

Foto: star sport

Džoel Bolomboj stigao je u Crvenu zvezdu na mala vrata. U međuvremenu se istakao kao jedno od najboljih pojačanja crveno-belih sa starta prošle sezone, dok se na kraju ovenčao sa čak tri trofeja na Malom Kalemegdanu.

Američki centar govorio je za Republiku o individualnom učinku, povredi koja da je sprečila da igra finale Superlige, planovima za naredni ciklus takmičenja.

- Mislim da mi je ova sezona individualno bila najbolja u karijeri - kaže Bolomboj i osvrće se na povredu protiv FMP:

- Imao sam rupturu mišića. U poslednjem meču protiv FMP dobio sam udarac. Odmah sam znao da nešto nije u redu. Probao sam da trčim, ali nije išlo. Polako se vraćam u normalu, biće to u redu za par nedelja. Potrebno je vreme i odmor da bih ponovo bio na 100 odsto. Želeo sam da igram finale Superlige, ali šta je-tu je. Bitno je da smo osvojili trofej. 

U narednoj sezoni se puno očekuje od njega.

- Mislim da nam u sledećoj sezoni treba više stabilnosti, iako smo i u ovoj radili jako. Nema sumnje, potrebno je da izgradimo još bolji tim, bolji roster. Dosta toga nam nije išlo naruku, uprkos trofejima koje smo na kraju osvojili. Bilo je dosta povreda, promena trenera, dolasci i odlasci igrača. Dakle, potrebna nam je stabilnost u narednoj sezoni. Dobra stvar je što znamo ko će nam biti trener, ali i da nas posluži sreća sa povredama, pa ćemo sigurno biti konkurentniji u Evropi - zaključio je Džoel Bolomboj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading