NAJSLAĐE SCENE U PIONIRU! Deca Zvezdinih košarkaša UKRASILA proslavu TITULE! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.06.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe scene u Pioniru.

NAJSLAĐE SCENE U PIONIRU! Deca Zvezdinih košarkaša UKRASILA proslavu TITULE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u ovim trenucima slave 24. šampionsku titulu, a tim povodom u Pioniru pred "delijama" uručeni su im pehar i medalje.

Crveno-beli su najpre izašli na bis pojedinačno, a navijači su im klicali nakon adekvatne najave. Međutim, njima su šou ukrala deca, koja su trčkarala oko pobedničkog postolja. Najveća atrakcija najmlađima, ipak, bio im je šampionski pehar uručen njihovim roditeljima nešto kasnije. Tu su bili naslecnici Luke Mitrovića, Nemanje Nedovića, Džoela Bolomboja, Adama Hange, Nebojše Ilića i drugi.

Crvena zvezda je, inače, osvojila devetu titulu u nizu u domaćoj ligi i samim tim potvrdila veliku dominaciju u domaćim okvirima u poslednjoj deceniji. Poslednji naslov delimično im je pripao za zelenim stolom nakon što je im sinoć, usled prekida zbog incidenata na tribinama, službenim rezulatom 20:0 dodeljen trijumf u drugom meču finalne serije Superlige protiv Partizana. Prethodno su crveno-beli slavili pred „delijama“ u uvodom duelu sa 89:88.

Bio je to sedmi uzastopni trijumf šampiona nad večitim rivalom u svim takmičenjima. Ranije su u sezoni na izmaku pobedili u sva tri meča finala AdmiralBet ABA lige i skinuli crno-bele sa trona, dok je Crvenoj zvezdi pripao i trofej Kupa Radivoja Koraća još u ferburaru, takođe trijumfom na najljućim rivalom u meču za trofej završnog turnira u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading