OTKRIVAMO! Da li će Bruno KABOKLO PREĆI U ZVEZDU? Evo šta o tome KAŽU SA KALIŠA!

Autor:

Sport

05.06.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski košarkaš nedavno je napustio Partizan.

OTKRIVAMO! Da li će Bruno KABOKLO PREĆI U ZVEZDU? Evo šta o tome KAŽU SA KALIŠA!

Foto: twitter kk partizan

Bruno Kaboklo, brazilski košarkaš koji je nedavno napustio redove Partizana, navodno je na meti Crvene zvezde.

Ne bi to bio prvi put da strani košarkaši igraju za oba beogradska večita rivala, međutim, u ovom slučaju od toga neće biti ništa.

Tragom glasina da će Kaboklo nakon Humske završiti na Kališu, kontaktirali smo naše izvore iz tabora crveno-belih koji otkrivaju zašto je odgovor negativan.

- Kaboklo neće preći u Crvenu zvezdu. Od toga posla nema ništa. Procena uprave i stručnog štaba je jasna, a to je da Bruno Kaboklo nije disciplinovan igrač i nije uvek fokusiran. Takođe, nije mentalno stabilan - otkriva za Republiku insajder sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, Kaboklo je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila. Tim povodom Partizan je, između ostalog, naveo: 

- KK Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv Igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak. 

Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
john doe

06.06.2024 16:12

a kao nema drugih prepreka nego je iskljucivo odluka zvezde da ne dovede bruna koji je pod ugovorom sa partizanom… vazda komedija sa njima