UGOVOR VREDAN 2,5 MILIONA EVRA! Ništa od PARTIZANA, velika ŽELJA GROBARA potpisuje BOGAT UGOVOR!

Autor:

Sport

06.06.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj sage.

UGOVOR VREDAN 2,5 MILIONA EVRA! Ništa od PARTIZANA, velika ŽELJA GROBARA potpisuje BOGAT UGOVOR!

Foto: Starsport

Mario Hezonja i Džanan Musa

Prema informacijama španskog novinara Ramona Alvareza de Mona, Real Madrid je na pragu dogovora sa hrvatskim košarkašem Marijom Hezonjom o produžetku saradnje. Takođe, najavljuje se da će Valter Tavares takođe produžiti ugovor sa klubom, dok su u toku pregovori oko angažovanja još dva nova pojačanja.

Sve ovo ukazuje na to da će Hezonja ostati u Real Madridu, što bi predstavljalo značajan korak za ovaj španski košarkaški gigant. To ujedno znači da će Partizan, klub koji Hezonja simpatiše, izvisiti za njegov angažman ovog leta.


Prema rečima Ramona Alvareza de Mona, pregovori između Real Madrida i Marija Hezonje su veoma blizu realizacije. Iako još nije sve 100 odsto završeno. Ova informacija bi mogla da obraduje navijače Real Madrida i predstavlja još jednu veliku pobedu za ovaj klub, koji je već poznat po svojim uspesima u košarci.

Ukoliko se ostvare ovi transferi, Real Madrid će imati jak tim i velike šanse za dalje uspehe u košarci. Zadržavanje Hezonje i Tavaresa, uz eventualna nova pojačanja, predstavljaće značajan korak ka ostvarenju ciljeva kluba. Navijači sa nestrpljenjem očekuju razvoj situacije i potvrdu ovih transfera, nadajući se još većim uspesima u budućnosti. 

Podsetimo, Real je ostao bez titule šampiona Evrope u nedavno završenoj sezoni, pošto je u finalu u Berlinu izgubio od Panatinaikosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading