ZVEZDA PRIPREMILA SNIMAK SA SVIM SUDIJSKIM GREŠKAMA IZ PRVOG FINALNOG MEČA: Evo gde su arbitri POGREŠILI u korist Partizana (VIDEO)

Autor:

Sport

05.06.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ističu koliko su oštećeni.

ZVEZDA PRIPREMILA SNIMAK SA SVIM SUDIJSKIM GREŠKAMA IZ PRVOG FINALNOG MEČA: Evo gde su arbitri POGREŠILI u korist Partizana (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekaće večeras Crvenu zvezdu u drugom meču finalne serije Košarkaške lige Srbije u kojem spekulacija nema. Ako slave domaćini sezona se produžava i serija vraća u Pionir na majstoricu, a ako crveno-beli vežu osmi trijumf u nizu proslaviće i treću titulu ove sezone i to na gostujućem terenu. Pred drugi meč, možda i poslednji ove sezone, stigla je jutros snažna poruka sa Malog Kalemegdana od Nebojše Čovića koja je sada i argumentovana videom sa svim greškama arbitara na račun Crvene zvezde od pre dva dana.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda je uvek govorio činjenicama, i uvek će skretati pažnju na anomalije koje primećuje.

Naš klub je izuzetno nezadovoljan suđenjem koje je prvi tim KK Crvena zvezda imao u ponedeljak uveče kao domaćin prve finalne utakmice Superlige Srbije.

U videu koji možete pogledati ispod nalazi se veliki broj dokumentovanih grešaka na račun našeg tima, koji nam daju za pravo da smatramo da smo teško oštećeni i da se zapitamo – „Kako smo uopšte pobedili u prvoj utakmici“?

Iz svega navedenog KK Crvena zvezda Meridianbet traži i zahteva normalne uslove za odigravanje utakmice u sredu u Beogradskoj Areni, počev od terena i sudijskog kriterijuma,  kao i sankcionisanje svake vrste pritiska kome su srpske sudije izložene već mesecima unazad!

U videu možete pogledati sve greške na račun KK Crvena zvezda sa prve utakmice finala - stoji na klupskom sajtu crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading