ČOVIĆ NIKAD BRUTALNIJI: Predsednik Zvezde pozvao Partizan da IDE U TUŽILAŠTVO jer ovako nešto NIKAD NIJE VIDEO

Autor:

Sport

05.06.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnik crveno-belih bez dlake na jeziku od pretnjama sudijama, ali i 7:0 protiv "trofejnog trenera".

ČOVIĆ NIKAD BRUTALNIJI: Predsednik Zvezde pozvao Partizan da IDE U TUŽILAŠTVO jer ovako nešto NIKAD NIJE VIDEO

Foto: KK Crvena zvezda/X

Košarkaši Partizana dočekaće večeras Crvenu zvezdu u drugom meču finalne serije Košarkaške lige Srbije u kojem spekulacija nema. Ako slave domaćini sezona se porodužava i serija vraća u Pionir na majstoricu, a ako crveno-beli vežu osmi trijumf u nizu proslaviće i treću titulu ove sezone i to na gostujućem terenu. Naime, Zvezda je posle Kupa Radivoja Koraća u Nišu osvojila i titulu u AdmiralBet ABA ligi i to "metlom", pa je pobeda za konačnih 3-0 u seriji ostvarena u praznoj hali jer delija nije bilo, a grobari nisu želeli da gledaju kako se večiti rival sladi.

Pred drugi meč, možda i poslednji ove sezone, stigla je snažna poruka sa Malog Kalemegdana. Iz Zvezde navode da uviđaju da se opet, sada već i neskriveno, skreće pažnja sa potpuno zasluženo izvojevane pobede neodmerenim izjavama, izgovorima i alibijima.

Republika

Foto: Starsport

Kraj sezone ili majstorica: Igrači Partizana i Zvezde

Smatramo licemernim da uz brojne izgovore, moralne pridike dele oni koji ligu zemlje u kojoj žive i rade (i od koje dobijaju ogromnu finansijsku pomoć) nisu igrali poslednje dve sezone – bez ikakvih kazni i posledica! Kao Klub smo izuzetno nezadovoljni suđenjem u prvoj utakmici finala, u kojoj je naš prvi tim teško oštećen. Očigledno je da je "tortura" kojoj su izložene srpske sudije od strane trenera i sportskog direktora, i koja traje već mesecima, počela da "daje rezultate" - zagrmeli su iz Zvezde, pa dodali:

- KK Crvena zvezda, aktuelni osvajač Kupa Radivoj Korać i AdmiralBet ABA lige, očekuje u sredu uveče normalne uslove za igru u svakom smislu, na terenu i oko njega.

Povodom svih dešavanja u prvoj utakmici i nakon nje, a pred drugi duel finala, zvezdaškoj i objektivnoj košarkakoj javnosti, obratio se predsednik Zvezde Nebojša Čović i poslao brutalno snažnu poruku.

- Imali smo prilike da vidimo prvu finalnu utakmicu. Nešto što nisam imao prilike da vidim u 55 godina karijere u košarci. To je takvo udvaranje sudija treneru Partizana. To udvaranje je počelo u prvoj četvrtini, u 30 i nešto sekundi kada su nama odsvirana tri faula, od toga dva Mitroviću. To je unelo nervozu, pa kad smo napravili deset razlike opet su ih vratili, kao i kada smo napravili osam razlike. Pa sve do onog trenutka kada su nam odsvirane dve tehničke greške na 87:83. Za evidentan faul u napadu koji je načinio košarkaš Partizana. Tada su šutirali četiri slobodna bacanja, dva su dali, pa su opet imali loptu, ponovo promašili, na minut do kraja. Pa kod 87:87, kada mi dajemo koš, svira se faul u zaustavnom vremenu. Pa Ledej, koji je jedan od najprljavijih igrača, je iscenirao faul. Ni to nisu iskoristili i Zvezda je zasluženo pobedila. Razlika je trebalo da bude između 15 i 20 koševa - zagrmeo je Čović, pa nastavio još jače:

Republika

Foto: Starsport

Igra prljavo: Zek Ledej

- Na stranu sve to. Oni idu sa komentarima da se sve zna i sve da se vidi. Pa prijavite, idite u tužilaštvo. Ako ne prijavite postajete saučesnici. Naradno da se sve zna. Zna se i u Evroligi. Ne poredite poziciju u Evroligi i ovo. Mi imamo istorijskih 7:0 i to će biti upisano, protiv trofejnog trenera. U četiri različita takmičenja. Čestitam igračima Zvezde i stručnom štabu šta su sve izdržali. Čestitam i navijačima jer smo ogromnu provokaciju i nepravdu doveli do toga da ne bude incidetanata. Očekujem da današnja utakmica bude regularna. Da sudije ne prijstanu da im se stalno drže predavanja. Mi dobismo dve tehničke, a Panter juri sudije po terenu i ništa. Cela klupa. O Saviću da i ne pričam. Koji preti sudijama da će ih naći u Beogradu. I nikom ništa. Oni se tri meseca žale na sudije i tri meseca vrše pripreme. Očekujem da bude regularnije. Da Zvezda ima zaštitu, igrači, stručni štab, ali i članovi uprave kluba. Nećemo najaviti ko će čuvati Pantera, to se izgleda očekuje. On se čuva u okvirima košarkaških pravila, a sada što neko želi da opravda velika ulaganja preko naših leđa, e pa žao mi je - zaključio je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Realan

05.06.2024 15:56

Ovo nenevidjeni lažov