POBEGULJE NA CENTRU: Zvezda i Partizan imaju neverovatno iskustvo sa sudijama koje će im suditi u dva meča finala KLS

Autor:

Sport

01.06.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva imena posebno se neće dopasti crveno-belima.

POBEGULJE NA CENTRU: Zvezda i Partizan imaju neverovatno iskustvo sa sudijama koje će im suditi u dva meča finala KLS

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaće se u ponedeljak uveče u hali "Aleksandar Nikolić" u prvom meču finalne serije Košarkaške lige Srbije. Večiti rivali će se suočiti od 20 časova, obećavajući uzbudljivu i napetu borbu za titulu. Međutim, svedoci smo da je finalna serija AdmiralBet ABA lige protekla i u prepucavanja zbog sudija, a može se desiti da tako bude i sada. Pogotovo ako se pogledaju imena koja su delegirana za prva dva susreta.

Sudije koje će deliti pravdu na terenu u ovim ključnim mečevima su Milivoje Jovčić, Uroš Oberknežević i Vladimir Jevtović za ponedeljak, dok će u sredu meč nadgledati Uroš Nikolić, Marko Juras i Stefan Ćalić. Očekuje se da će ovi iskusni arbitri obezbediti regularnost i fer plej tokom utakmica, pružajući publici priliku da uživa u vrhunskom košarkaškom nadmetanju.

Republika

Foto: Starsport

Belošević ne sudi, ali su tu zato dva Uroša

Upravo će ime Obrkneževića potencijalno popodići buru. On je bio delegiran i nedavno u AdmiralBet ABA ligi, ali je u centru pažnje bio prošle godine. Naime, on je trebalo da sudi finale AdmidalBet ABA lige prošle godine između Partizana i Crvene zvezde, koju su seriju crno-beli na kraju rešili u svoju korist i osvojili trofej, ali se naprasno povukao "jer ima obaveze". On je obavestio čelnike AdmiralBet ABA lige da neće biti prisutan za finalnu seriju, ali razlog nije objavljen. I to mu nije bio prvi put jer je godinu dana ranije odbio da sudi na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća, tačnije nije bio u finalu između Zvezde i Partizana, iako je bio najavljen. Isto je prošle godine uradio i njegov imenjak Nikolić, pa je finale Jadrana proteklo bez srpskih arbitara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading