EVO DA LI IMA RAZLOGA ZA BRIGU: Poznato stanje Jaga Dos Santosa!

Autor:

Sport

03.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac ranije završio meč zbog povrede.

EVO DA LI IMA RAZLOGA ZA BRIGU: Poznato stanje Jaga Dos Santosa!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su tesnu pobedu nad Partizanom od 89:88 u prvom meču finala KLS, što im je donelo prednost od 1:0 u seriji. Međutim, sredinom drugog poluvremena plejmejker Zvezde, Jago Dos Santos, doživeo je neugodnu povredu, zbog koje je morao napustiti teren. Prema nezvaničnim informacijama, Brazilac je povredio list, a očekuje ga snimanje tokom sutrašnjeg dana. Pitanje je da li će biti spreman za naredni meč finala koji se igra u sredu na terenu Partizana.

Dok navijači Crvene zvezde strepe od mogućnosti da Jago Dos Santos neće moći da se vrati na teren u skorije vreme, atmosfera u timu postaje napeta. Povreda plejmejkera dolazi u ključnom trenutku sezone, a njegovo eventualno odsustvo moglo bi imati značajan uticaj na ishod finalne serije. Sačekajmo rezultate snimanja i nadajmo se najboljem za talentovanog Dos Santosa.

Povreda Jaga Dos Santosa stavlja Crvenu zvezdu u tešku situaciju pred naredni meč finala KLS lige. Dos Santos, čije je prisustvo na terenu od ključnog značaja za tim, sada se suočava sa neizvesnošću oko svog eventualnog povratka. Ovo bi moglo ozbiljno da utiče na dinamiku tima i strategiju trenera pred naredni meč, stvarajući dodatni pritisak na ostatak ekipe.

Dok se navijači i stručni štab Crvene zvezde nadaju brzom oporavku Jaga Dos Santosa, spekulacije o mogućem okončanju njegove sezone već kruže sportskim krugovima. S obzirom na važnost Dos Santosa za tim, njegovo odsustvo bi moglo imati ozbiljan uticaj na naredne utakmice, pa čak i na ishod cele sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading