NIKAD KRAĆE IZLAGANJE SFEROPULOSA: ''Partizan je dva, tri meseca pričao o sudijama, izgleda da samo to deluje!''

Autor:

Sport

03.06.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grk ljut nakon meča.

NIKAD KRAĆE IZLAGANJE SFEROPULOSA: ''Partizan je dva, tri meseca pričao o sudijama, izgleda da samo to deluje!''

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 89:88 u prvoj utakmici finalne serije Superlige Srbije u hali Aleksandar Nikolić. Trener crveno-belih, Janis Sferopulos imao je nikad kraću konferenciju za medije. Naime, grčki stručnjak nije bio zadovoljan kriterijumom suđenja i poručio da pričanje o arbitrima ima delovanje na kriterijum.

 - Čestitam igračima na pobedi. Bila je to velika pobeda za nas, ali ovde sam samo 10 meseci, svi su videli šta su moji stavovi kao trenera Crvene zvezde. Poštovanje lige, protivnika, navijača protivnika, sudija. Uvek sam do sad pričao niočemu drugom sem košarci. Partizan je dva tri meseca pričao o sudijama. Nismo imali isti kriterijum. Možemo da pričamo mi i mi o sudijama, kako bi zaštitili naše igrače. Izgleda da samo to deluje. Nema pitanja - istakao je Sferopulos.

Ovaj rasplet ukazuje na tenzije između rivalnih timova i naglašava značaj objektivnog suđenja u sportu. Sferopulos je takođe istakao da je ova tema bila prisutna u medijima, ali je jasno stavio do znanja da je fokus njegovog tima isključivo na igru i rezultate na terenu. Naredni meč igra se u sredu u Beogradskoj areni gde će Partizan biti domaćin. Sigurno će crno-beli ući sa dosta motivacije, a tenzije između večitih rivala biće zakuvane do maksimuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
brus

05.06.2024 13:17

Gle,ovaj Cincar gori od Čovića UPPR-ovca,zar je i to moguće?