ŽOC GRMEO NA KONFERENCIJI: ''Bolje da ne pričam, da vas ne zaboli glava, on prolazili kroz takvu torturu!''

Autor:

Sport

03.06.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Videli ste kako je prošlo finale ABA lige i neću o tome da pričam'' - naveo je Obradović''.

ŽOC GRMEO NA KONFERENCIJI: ''Bolje da ne pričam, da vas ne zaboli glava, on prolazili kroz takvu torturu!''

Foto: Starsport

Uzbudljiva utakmica između Crvene zvezde i Partizana donela je pravu dramu u hali "Aleksandar Nikolić". Nakon neizvesne borbe, Crvena zvezda je uspela da slavi rezultatom 89:88, stvarajući prednost od 1-0 u finalnoj seriji Superlige Srbije. Ova pobeda samo je nastavak dominacije crveno-belih u derbijima.

Trener crno-belih, Željko Obradović, izneo je svoje utiske nakon meča, ističući značaj ove utakmice u kontekstu serije poraza od Crvene zvezde.

- Neizvesna utakmica, a u završnici smo imali nekoliko puta šansu da pobedimo. Ne bi bilo nezasluženo, ali čestitam Zvezdi. Ponovo su bile neke situacije o kojima sam pričao već, neću da se ponavljam. Čestitam igračima kako su odigrali večeras. Sreda je nova utakmica i nova priča - započeo je Obradović.

Obradović je dobio pitanje zbog čega se Panter ne pozdravlja sa igračima Crvene zvezde, a trofejni stručnjak je istakao da kapiten crno-belih prolazi kroz torturu.

- Videli ste kako je prošlo finale ABA lige i neću o tome da pričam. Što se tiče toga da se Panter ne pozdravlja da igračima Zvezde, ja to nisam video i ne znam ništa o tome. Ali samo da kažem da on prolazili kroz takvu torturu. To što se igra protiv njega, to je sve samo nije košarka i mogu da spojim i da vam pokažem snimke - naveo je Žoc i dodao:

- Bolje da ne pričam, da vas ne zaboli glava. Ali siguran sam da svi znaju o čemu pričam - jasan je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading