DRAMATIČNA ZAVRŠNICA DERBIJA: Evo zbog čega je usledila duga pauza pred kraj susreta!

Autor:

Sport

03.06.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan derbi.

DRAMATIČNA ZAVRŠNICA DERBIJA: Evo zbog čega je usledila duga pauza pred kraj susreta!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odmerili su snage u okviru prve utakmice finalne serije Superlige Srbije u hali Aleksandar Nikolić od 20.00 časova. Tim sa Malog Kalemegdana pobedio je crno-bele rezultatom 89:88 i poveo 1:0 u seriji. Naredni susret igra se u sredu u Beogradskoj areni.

Tokom poslednjih trenutaka utakmice, došlo je do neobične situacije sa tajm-autima, koja je dodatno začinila već uzbudljivu završnicu večitog derbija. Željko Obradović je zatražio tajm-aut kada je na semaforu stajao rezultat 89:87 za Crvenu zvezdu, a do kraja utakmice je ostalo osam sekundi. Nakon toga, trener Zvezde, Janis Sferopulos, takođe je zatražio tajm-aut, što je dovelo do konfuzije oko broja preostalih tajm-auta. Situacija je kulminirala kada je utvrđeno da strateg Partizana više nije imao pravo na tajm-aut, što je izazvalo dugu pauzu i neizvesnost u dvorani.

Nakon niza neobičnih događaja, meč je nastavljen, ali drama još nije bila gotova. Dalibor Ilić je napravio prekršaj nad Zekom Ledejem, omogućavajući Partizanu da se približi na samo poen zaostatka. Ledej je uspešno realizovao slobodno bacanje, ali je njegov pokušaj za pobedu završio bez uspeha, čime je Crvena zvezda ostvarila sedmu uzastopnu pobedu nad večitim rivalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading