NANELI SKLONJEN ZBOG UDARANJA LAZAREVIĆA, ILI NEŠTO DRUGO?! Željko Obradović govorio o DELIKATNOJ SITUACIJI

Autor:

Sport

23.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac u svakom slučaju nije deo tima Partizana za Superligu.

NANELI SKLONJEN ZBOG UDARANJA LAZAREVIĆA, ILI NEŠTO DRUGO?! Željko Obradović govorio o DELIKATNOJ SITUACIJI

Foto: Starsport

Uoči prve utakmice polufinala nacionalnog prvenstva, trener Partizana, Željko Obradović, odredio je tim za Superligu Srbije, ali na spisku igrača nema Džejmsa Nanelija i Pi DŽej Doužera. Obradović je istakao da je situacija previše delikatna zbog povređenih igrača i drugih problema, ali da je najvažnije da igrači pokažu sve što imaju unutra i da daju sve od sebe.

- Počinjemo Košarkašku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema - naveo je Željko i dodao:

- Ali u kojoj god situaciji da se nalazimo uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Košarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imam - jasan je Obradović.

Foto: Starsport

 

U petak, 24. maja, Partizan će od 18.30 dočekati Megu u prvoj utakmici polufinala nacionalnog prvenstva. Plasman u finale obezbediće tim koji prvi zabeleži dve pobede. Ovo će biti izuzetno važan susret za obe ekipe, a navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod ove utakmice.

Međutim, ono što je u centru pažnje jeste zbog čega je Obradović izostavio Nanelija za spiska za utakmice Superlige. Počele su špekulaciju o novo ugovoru za Amerikanca, ali je on demantovao sve. Naneli je bio oslonac Partizana tokom čitave sezone uz Zeka Ledeja i najviše je zaslužio da bude ekipe u domaćem šampionatu, više i od kapitena Kevina Pantera koji je odigrao katastrofalnu takmičarsku godinu, pa i od Bruna Kabokla. 

Ipak, ova odluka Žoca ima veze sa incidentom koji se dogodio uoči treće utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige sa Stefanom Lazarevićem. Ovaj potez Obradovića govori da hoće da skloni Džejmsa od novog incidetna i da se stvari stišaju. To govori i odluka trenera Partizana da Naneli ne igra u tom poslednjem meču protiv Crvene zvezde. Ono što je sigurno, Amerikanac je defnitivno bio najbolji pojedinac uz Ledeja ove sezone i u dosta navrata je bio slamka spasa za ekipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading