EVO KAKO JE DONČIĆEVA VERENICA PO "NAŠKI" ČESTITALA LUKI NA MVP: Imaju prelepu ljubavnu priču

Autor:

Sport

31.05.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovala je u njega odavno.

EVO KAKO JE DONČIĆEVA VERENICA PO "NAŠKI" ČESTITALA LUKI NA MVP: Imaju prelepu ljubavnu priču

Foto: Instagram/anamariagoltes

Nakon dominantne pobede Dalas Maveriksa nad Minesota Timbervulvsima u petoj utakmici, Anamarija Goltes, verenica Luke Dončića koji je apsolutni heroj ove finalne serije i cele odiseje Mavsa, podelila je slatku poruku na svom Instagramu. Goltesova je objavila fotografiju Slovenca sa svog televizijskog ekrana kako drži trofej i napisala:

Republika

Foto: Instagram/anamariagoltes

Objava Anamarije

- Svaka čast ljubavi, tvoji punci su ponosni na tebe do neba," uz mnoštvo crvenih srca. 


Luka Dončić je zaprosio Goltesovu prošlog jula u prelepom ambijentu sa mnoštvom cveća u Bledskom dvorcu u Sloveniji. Par je objavio svoje veridbe na Instagramu uz opis "7.7", što predstavlja datum i Dončićev broj na dresu.

 

 

Veridba je usledila pet meseci nakon što su Dončić i Anamarija najavili rođenje njihove ćerke Gabriele u objavi na Instagramu 1. decembra 2022. Slovenka je ranije podelila da je upoznala Dončića kada su imali 12 godina na moru u Hrvatskoj.


Dončić je ranije objasnio da Goltesova "ne voli košarku, ali ide na svaku utakmicu" da bi ga podržala.

- Upoznao sam je u Hrvatskoj na istom mestu na koje i sada idem. Sreo sam je kada smo imali 11 godina - ne znam, nešto tako, rekao je Dončić tokom gostovanja u jednoj emisiji. Od tada pa do danas, njihova ljubav je sve veća.

- Tako da sam zaista srećan što je imam. Bilo je sjajno i ona mi mnogo pomaže. Ima mnogo pritiska spolja. Kad dođem kući, nema priče o košarci. Ona ne voli košarku, ali ide na svaku utakmicu. Mislim, sada joj se sviđa, ali pre nije volela, što je dobro za mene. Ja to zaista volim - dodao je Luka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading