ZVEZDA IZDALA BITNO SAOPŠTENJE PRED MEČ SA PARTIZANOM: Evo šta su poručili sa Malog Kalemegdana!

Autor:

Sport

31.05.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će mnoge razočarati.

ZVEZDA IZDALA BITNO SAOPŠTENJE PRED MEČ SA PARTIZANOM: Evo šta su poručili sa Malog Kalemegdana!

Foto: Starsport

Nakon što su se Crvena zvezda i Partizan sastali dva puta ove sezone u finalima, sada će se ponovo susresti, ovoga puta u finalu Superlige Srbije. Crno-beli su uspeli da ubedljivo savladaju Megu u majstorici, pridruživši se crveno-belima koji su takođe bili uspešni protiv FMP-a u dva meča.

Slično kao i u finalnoj seriji ABA lige, gde je naš klub ostvario dominantnu pobedu rezultatom 3:0, ulaz na ponedeljak biće omogućen isključivo vlasnicima sezonskih karata. Ovo pravilo postoji kao deo organizacionih detalja koji prate utakmice ovog značaja.

Nakon prvog meča, drugi meč finala igra se već 05.06.2024. godine takođe sa početkom u 20 sati, dok je eventualna „majstorica“ zakazana za subotu 08.06.2024. godine sa početkom u 20:30 časova, ukoliko bude potrebna.

Nakon što su se ove dve ekipe već sastale u finalima, očekuje se da će njihovi susreti biti izuzetno uzbudljivi i neizvesni. Navijači obe ekipe sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovih finalnih duela, a pitanje je da li će se trka za pehar završiti u korist crveno-belih ili crno-belih. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ove utakmice koje će svakako biti prava poslastica za sve poklonike ovog sporta.

Podsetimo, poznate su i sudije za ovu finalnu seriju. U prvoj utakmici deliće pravdu Milivoje Jovčić, Uroš Obarknežević i Vladimir Jevrović. Što se tiče drugog meča, na njemu će glavni arbitri biti Uroš Nikolić, Marko Juras i Stefan Ćalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading