KAKO ĆE REAGOVATI NAVIJAČI?: Poznato ko sudi finale između Zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

31.05.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi okršaj večitih.

KAKO ĆE REAGOVATI NAVIJAČI?: Poznato ko sudi finale između Zvezde i Partizana!

Foto: Starsport

Nakon što su se Crvena zvezda i Partizan sastali dva puta ove sezone u finalima, sada će se ponovo susresti, ovoga puta u finalu Superlige Srbije. Crno-beli su uspeli da ubedljivo savladaju Megu u majstorici, pridruživši se crveno-belima koji su takođe bili uspešni protiv FMP-a u dva meča.

Prva utakmica finala zakazana je za 3. jun sa početkom od 20 časova, a arbitri koji će deliti pravdu na terenu biće Milivoje Jovčić, Uroš Obarknežević i Vladimir Jevrović. Druga utakmica će se odigrati 5. juna u istom terminu, a za ovaj susret sudije će biti Uroš Nikolić, Marko Juras i Stefan Ćalić.

Pehar će pripasti ekipi koja prva ostvari dve pobede, što dodatno napetost čini većom. U ovom trenutku, ostaje pitanje kome će se izbor sudija više svideti, Partizanu ili Crvenoj zvezdi. Očekuje se da će ovi sudski dužnosnici imati ključnu ulogu u ishodu ovih nadmetanja.

Nakon što su se ove dve ekipe već sastale u finalima, očekuje se da će njihovi susreti biti izuzetno uzbudljivi i neizvesni. Navijači obe ekipe sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovih finalnih duela, a pitanje je da li će se trka za pehar završiti u korist crveno-belih ili crno-belih. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ove utakmice koje će svakako biti prava poslastica za sve poklonike ovog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading