POZNAT TERMIN ODIGRAVANJA FINALA SUPERLIGE SRBIJE: Evo kada se sastaju Zvezda i Partizan!

Autor:

Sport

31.05.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi okršaj večitih.

POZNAT TERMIN ODIGRAVANJA FINALA SUPERLIGE SRBIJE: Evo kada se sastaju Zvezda i Partizan!

Foto: Starsport

Košarkaška sezona ulazi u svoju završnicu, a vrhunac će biti finalna serija Superlige Srbije između velikih rivala - Crvene Zvezde i Partizana. Crveno-beli su uspešno prošli kroz polufinale eliminisavši FMP posle dva meča, dok je Partizan morao da odigra puna tri meča kako bi savladao ekipu Mege.

Prva utakmica finala Superlige zakazana je za ponedeljak u 20 časova, gde će domaćin biti ekipa Crvene Zvezde, a dvoboj će se odigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić". Drugi meč je na programu u sredu, takođe u 20 časova, i biće održan u "Beogradskoj areni" sa domaćinstvom ekipe Partizana. Ukoliko bude potrebe za majstoricom, odlučujući meč će se odigrati u subotu u "Pioniru" sa početkom u 20:30.

Crvena Zvezda i Partizan su već ove sezone odigrali finale Kupa Radivoja Koraća, gde je Crvena Zvezda trijumfovala rezultatom 85:79. Takođe, ove sezone su se susreli i u finalu ABA lige, gde je ekipa Janisa Sferopulosa slavila u tri meča. Ovo će biti prvi put od 2019. godine da će se Crvena Zvezda i Partizan sastati u finalu domaćeg takmičenja, što dodatno pojačava tenziju i značaj ovog susreta za obe ekipe i njihove navijače.

Ovo će biti prilika da crno-beli dođu do prvog trofeja u sezoni i sigurno im neće manjkati motivacije. Sa druge strane, tim sa Malog Kalemegdana juri treću titulu u ovoj takmičarskoj godini. Pokušaće i pored trubulentne sezone da ponovo obraduju svoje navijače i ublaže loše izdanje u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading