TUGA: Polednje objave tragično nastradalog košarkaša, slamaju srca! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.05.2024

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njega je ostalo dvoje dece i neutešna supruga.

TUGA: Polednje objave tragično nastradalog košarkaša, slamaju srca! (FOTO GALERIJA)

Foto: Twitter.com/printscreen/xtragordonary32

Dru Gordon

Košarkaška javnost je potresena vestima o tragičnoj smrti bivšeg košarkaša Partizana, Drua Gordona, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u 33. godini. Ova vest je posebno bolna za njegovog brata Erona Gordona, koji igra za Denver, kao i za Druovu suprugu i dvoje dece. Dru je nedavno okončao svoju igračku karijeru i uživao u penzionerskim danima, posvećujući više vremena porodici. Njegove objave na društvenim mrežama su svedočile o dubokoj ljubavi prema supruzi i deci, ostavljajući iza sebe večnu zahvalnost.

Jedna od Druovih objava na društvenim mrežama posebno je potresna nakon njegove tragične smrti, sa mnogobrojnim porukama saučešća koje ostavljaju prijatelji, porodica i fanovi. Njegova smrt ostavlja ljude u neverici, a košarkaš Partizana Džejms Naneli vidno potresen, oprotstio se od Gordona putem društvenih mreža.

 

Dru Gordon je bio bivši student Univerziteta UCLA iz Los Anđelesa, gde nije bio izabran na draftu 2012. godine. Odlučio je da gradi svoju košarkašku karijeru preko Atlantika, gde je postao deo Partizana. Poredio je svoje iskustvo igre na dva kontinenta, ostavljajući trag koji će se dugo pamtiti.

Ova tragična vest ostavlja košarkašku zajednicu u dubokoj tuzi, dok se sećamo Drua Gordona kao igrača i porodičnog čoveka koji je ostavio neizbrisiv trag na mnoge ljude.

Tridesettrogodišnji košarkaš dres Partizana nosio je u sezoni 2012/13. Crno-beli dres je obukao polovinom meseca avgusta, ali se već krajem marta naredne godine preselio u italijanski Dinamo Sasari nakon odgiranih deset evroligaških mečeva u orpemi sa grbom Partizana u kojima j postizao prosečno 9,1 poen i 7,5 skokova.

Karijeru je kasnije nastavio u Sjedinjenim Američkim Državama, ali se ubrzo vraća u Evropu gde je nastupao u u Litvaniji, Rusiji i Poljskoj, a poslednji angažman imao je u japanskoj Fukuoki, nakon čega j i "okočaio patike o klin".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading