BARAĆ PRED MAJSTORICU S PARTIZANOM! "Znamo koji su to DETALJI..."!

Autor:

Sport

29.05.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi tim KLS želi plasman u finale i megdan protiv Crvene zvezde.

BARAĆ PRED MAJSTORICU S PARTIZANOM! "Znamo koji su to DETALJI..."!

Foto: Starsport

Trener Mege Marko Barać

Trener Mege, Marko Barać, izneo je svoja očekivanja pred odlučujući meč sa ekipom Partizana.

Mladi stručnjak je istakao da se nada da će njegova ekipa izaći bez straha i energetski biti na svom maksimumu. Ovo je bio jasan signal da crno-beli neće olako odustati i da će uložiti maksimalan napor kako bi ostvario pobedu.

Republika

Foto: Starsport

 

- Kao što smo i želeli nakon prve utakmice, izborili smo majstoricu i time još jednom pokazali da ova ekipa nikad ne odustaje. Sada nas očekuje možda i najteži zadatak, ali želim da i njemu pristupimo bez straha i da uživamo u svakom momentu. Znamo koji su to detalji u igri koji moraju da budu na dobrom nivou, ali pre svega energija mora biti na maksimumu kako bismo se suprotstavili Partizanu - rekao je Barać.

Mega je uspela da izbori majstoricu protiv čete Željka Obradovića nakon pobede rezultatom 92:88 u drugom meču. Omerdžan Iljasolu, prvotimac Mege, istakao je da će se on i saigrači boriti do poslednjeg trenutka da dođu do trijumfa u odlučujućem meču.

- Posle poraza u prvoj utakmici, u drugoj smo kao tim odgovorili na pravi način. Želimo da pokažemo karakter i u poslednjoj utakmici polufinalne serije, da se borimo do samog kraja i da damo sve od sebe da dođemo do pobede - dodao je Iljasolu.

Partizan i Mega ulaze u odlučujući meč sa jasnim ciljem - pobedom. Očekuje se da će dvorana "Aleksandar Nikolić" biti ispunjena do poslednjeg mesta, a navijači će imati priliku da uživaju u odličnom košarkaškom duelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading