BARAĆ POSTAO STREPTOMICIN ZA PARTIZAN! Evo šta kaže o MAJSTORICI sa crno-belima!

Autor:

Sport

27.05.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mega izborila treći meč protiv Partizana.

BARAĆ POSTAO STREPTOMICIN ZA PARTIZAN! Evo šta kaže o MAJSTORICI sa crno-belima!

Foto: Starsport

Mega je uspela da izbori majstoricu u polufinalu Superlige KLS, savladavši Partizan rezultatom 92:88.

Pokazao je tim Marka Baraća reakciju u odnosu na prvi meč zbog čega su, između ostalog, po drugi put ove sezone skinuli skalp izabranicima Željka Obradovića.

Strateg mladog tima je na konferenciji za novinare čestitao svojim igračima na borbi i poručio da je Mega spremna na izazov koji ih čeka u majstorici.

Foto: Starsport

Nelson Filips i Danilo Anđušić u duelu

- Napravili smo određene korekcije u odnosu na prvu utakmicu u Areni koja takođe nije bila loša sa naše strane. U prvoj četvrtini smo pokušarli sa osetimo ambijent, samo jednom ove sezone smo igrali ovde, ali već od druge četvrtine do kraja utakmice smo pokazali pravu reakciju što se tiče korekcija koje smo pravili - rekao je Barać.

Bila je to druga pobeda ove sezone mladog stručnjaka nad najtrofejnijim evropskim trenerom.

- Svaka utakmica protiv Partizana, protiv jednog velikog kluba koji je vrhunski vođen je veliko iskustvo i škola za ove mlade igrače, za nas. Drago mi je što te izazove prihvataju bez straha, nadam se da će tako biti i u majstorici. Neće biti lako, veliki igrači u Partizanu će napraviti reakciju i spremiti se za to. Očekujem dobru borbu za naše strane i jednu zanimljivu utakmicu. Čestitam Partizanu na borbi, a mojim igračima na pobedi - istakao je Marko Barać, trener Mege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading