EKSPRESAN RASTANAK! Bivši igrač Partizana na METI dva kluba!

Autor:

Sport

29.05.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ispunio očekivanja u timu iz Istanbula.

EKSPRESAN RASTANAK! Bivši igrač Partizana na METI dva kluba!

Foto: Euroleague.net

Izraelski košarkaš Jam Madar, koji je došao u Fenerbahče iz Partizana, napustiće klub nakon završetka aktuelne sezone.

Iako je njegov dolazak bio praćen visokim očekivanjima, bivši igrač crno-belih nije uspeo da ispuni očekivanja u dresu tima iz Istanbula. Ipak, navijači će zauvek pamtiti njegov pogodak za pobedu protiv Real Madrida prošle sezone.

Prema turskim medijima, postoji interesovanje za Madara od strane dva kluba - Makabija iz Tel Aviva i minhenskog Bajerna. "Ponos Izraela" bi mogao da bude zainteresovan za Madara, zbog redukcije budžeta koju očekuju, dok bi i Bajern mogao da bude potencijalna destinacija za ovog košarkaša.

Republika

Foto: Euroleague.net

Jago dos Santos i Jam Madar u dudelu

Sa Madarovim odlaskom, Fenerbahče će morati da razmotri moguće opcije za njegovu zamenu. Prema nezvaničnim informacijama, postoji mogućnost da klub dovede Leandra Bolmara iz Minhena, dok bi izraelski reprezentativac mogao da krene u suprotnom smeru kao deo potencijalne trampi između ova dva kluba.

Tokom ove sezone, Madar je prosečno beležio 4.3 poena po utakmici, uz 1.2 skoka i dve asistencije. Iako njegovi statistički podaci možda nisu impresivni, njegova perspektiva kao mladog košarkaša može biti privlačna za potencijalne nove klubove.

Dok se nekadašnji ljubimac grobara priprema za sledeći korak u svojoj karijeri, navijači i ljubitelji košarke širom sveta će sa nestrpljenjem pratiti razvoj događaja i videti gde će ovaj talentovani igrač nastaviti karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading