GRIMAU SU DANI ODBROJANI! Barselonu PREUZIMA dobro poznato IME!

Autor:

Sport

29.05.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci uskoro dobijaju novog trenera.

GRIMAU SU DANI ODBROJANI! Barselonu PREUZIMA dobro poznato IME!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Barselona suočava se sa mogućim dolaskom novog trenera. Prema navodima grčkih medija, Dimitris Itudis, jedan od najcenjenijih trenera na evropskom kontinentu, trenutno je glavni kandidat za preuzimanje katalonskog tima.

Očekuje se da će Grk zameniti dosadašnjeg trenera, Rodžera Grimaua, koji nije uspeo da odvede Katalonce na Fajnal-for Evrolige.

Dimitris Itudis je trenutno bez angažmana od rane faza prošle sezone, nakon raskida saradnje sa Fenerbahčeom. Grčki stručnjak ima impresivno iskustvo, sa dve osvojene titule u Evroligi kao trener CSKA iz Moskve. Ovo čini njegov potencijalni dolazak u Barselonu posebno zanimljivim za ljubitelje košarke.

Republika

Foto: Starsport

Dimitris Itudis

Eliminacija Barselone od strane Olimpijakosa u četvrtfinalu Evrolige ostavlja otvoreno pitanje o budućnosti trenerskog tima. Sa majstoricom izgubljenom na domaćem terenu, klub se suočava sa izazovima.

Večeras, Barselona gostuje Real Madridu u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ACB lige. Potencijalna eliminacija od najljućeg rivala, kao i eventualni gubitak titule u Španiji, mogli bi da utiču na trenutni stav prema aktuelnom treneru Grimauu.

Itudis je u dosadašnjoj karijeri predvodio grčke timove PAOK, Panionios, Panatinaikos, Ment, turski Banvit, CSKA iz Moskve i reprezentaciju Grčke. Ima dve osvojene titule sa "armejcima" i pet pehara Evrolige, u vreme dok je bio pomoćnik Željku Obradoviću, sadašnjem šefu struke Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading