NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Fudbaler PAO sa zgrade! Sumnja se na SAMOUBISTVO!

Autor:

Sport

28.05.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećan kraj litvanskog košarkaša.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Fudbaler PAO sa zgrade! Sumnja se na SAMOUBISTVO!

Foto: Tanjug/AP

Velika tuga i neverica su zavladale nakon vesti o smrti mladog litvanskog košarkaša Aurimasa Kibasa (27) u Đenovi.

Prema izveštaju policije, Kibas je pao sa vrha zgrade, sa visine od oko 20 metara.

Kibas je posetio Italiju kako bi video svog prijatelja Rimantasa Daunisa, koji igra za Sestri. Veče pre tragedije su proveli u lokalnom noćnom klubu. Prema svedočenjima, Aurimas je bio pod uticajem opijata i navodno je bio uključen u svađu tokom večeri.

Policija istražuje ovaj slučaj i ne isključuje mogućnost samoubistva, ali ni druge scenarije. Ostaje nejasno šta se tačno dogodilo te noći i koji su tačni uzroci nesreće. Ova tragedija je ostavila mnoge u šoku, dok se javnost pita da li je nešto moglo biti učinjeno da se spreči tragičan ishod.

 

 

Ova vest je pogodila kako ceo litvanski sport, tako i ljude širom sveta. Mnogi se sećaju Kibasa kao talentovanog košarkaša i izražavaju saučešće njegovoj porodici i prijateljima. Ostaje velika tuga zbog preranog gubitka mladog sportiste, čiji je život prekinut na tako tragičan način.

Istraga o smrti Aurimasa Kibasa je i dalje u toku, a javnost sa nestrpljenjem očekuje da sazna više detalja o ovom tužnom događaju. Ostaje da vidimo kakav će ishod imati ova istraga i da li će se saznati istina o onome što se zaista dogodilo te kobne noći u Đenovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sokker

29.05.2024 16:05

Dražene, majstor si kao GLODUR, a ne vidiš 24 sata da je košarkaš u pitanju.