KAMINSKI OPROSTIO PARTIZANU VELIKU SVOTU NOVCA! Šmekerski gest Amerikanca po odlasku iz Beograda

Autor:

Sport

28.05.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bio miljenik grobara, ali zbog ovog zaslužuje poštovanje.

KAMINSKI OPROSTIO PARTIZANU VELIKU SVOTU NOVCA! Šmekerski gest Amerikanca po odlasku iz Beograda

Foto: Starsport

Frenk Kaminski, bivši deveti pik na NBA draftu, napustio je Partizan ekspresno po završetku AdmiralBet ABA lige nakon neslavno završenog mandata. Iako je došao kao veliko pojačanje, brzo se ispostavilo da je njegova igra u odbrani bila nedovoljna, što mu je najviše u igri zamerao trener Željko Obradović i zbog čega je često sedeo na klupi tokom mečeva.

Finansijski detalji


Zbog svega toga Amerikanac baš i nije bio preterano voljen kod grobara, ali je umeo povremeno da zasija, pa su imali "toplo-hladan" odnos. Međutim, zbog ovog poteza bi navijači Partizana mogli da mu pamte samo lepe momente, jer je, kako prenosi "Kurir", prilikom odlaska Kaminski oprostio klubu dve plate koje je trebalo da dobije do kraja sezone. Prema nezvaničnim saznanjima istog portala, jedna mesečna plata američkog centra iznosila je oko 90.000 evra, što znači da je oprostio klubu iz Humske iznos od oko 180.000 evra. Dolazimo do svote koja realno i nije zanemarljiva, pa se može zaključiti da se Kaminski šmekerski oprostio od Partizana.
Republika

Foto: Starsport

Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer

Naredni koraci


Po odlasku iz srpske prestonice, pojavile su se informacije da bi Kaminski mogao da postane novi košarkaš Pariza, osvajača Evrokupa. Ovo otvara pitanje da li će Amerikanac uspeti da se vrati na staze uspeha koje su se očekivale od njega na početku karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading