KLJUČA NA MREŽAMA! Žestoka prozivka LITVANACA: Crvena zvezda je mali klub!

Autor: M. M.

Sport

04.05.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo otrovne strelce sa Baltika...

KLJUČA NA MREŽAMA! Žestoka prozivka LITVANACA: Crvena zvezda je mali klub!

Foto: Republika

U poslednjoj epizodi jednog litvanskog košarkašakog podkasta, iznete su kritike na račun KK Crvena zvezda nazivajući ga "malim timom" u kontekstu Evrolige. Ove poruke izazvale su žestoku reakciju navijača crveno-belih na društvenim mrežama.

Pristalice srpskog prvaka odmah su se aktivirali izražavajući svoje nezadovoljstvo i ogorčenje povodom izjava litvanskih novinara. Neki su srpskih navijača podsećali na uspehe kluba i njegovu istoriju, dok su drugi naglašavali značaj i odanost navijača, ističući da veličina kluba nije samo u rezultatima na terenu, već i u ljubavi i podršci koju ima od svojih vernih pristalica.

https://www.tiktok.com/@basketnews.com/video/7364809629253078304?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7338853231508080133


Košarkaši klub Crvena zvezda nije samo običan sportski klub, već simbol zajedništva i ponosa za mnoge navijače, tvrde oni. Klub ima bogatu istoriju i tradiciju koja seže decenijama unazad, a osim toga, atmosfera na utakmicama je jedinstvena i neponovljiva, što prepoznaju košarkaši fanovi širom sveta.

Foto: Twitter printscreen/Eurohoopsnet

 

Inače, to nije prvi put da iz Litvanije ka Malom Kalemegdanu šalju otrovne strelice. Ne tako davno, na meču Žalgirisa i Zvezde u Kaunasu, pokušali su da igračima gostiju utrape transparent političke sadržine, što su oni odbili da nose. Takođe, pristalice zelenih nakon toga trudile su se da maksimalno isprovociraju košarkaše i navijače gostiju, mašući NATO zastavama i pevajući uvredljive pesme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading