DUBAI ŽELI LEGENDU SRPSKE KOŠARKE: Iskusni stručnjak blizu novog angažmana!

Autor:

Sport

23.05.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Bliskog Istoka se priprema za narednu sezonu.

DUBAI ŽELI LEGENDU SRPSKE KOŠARKE: Iskusni stručnjak blizu novog angažmana!

Foto: Starsport

Novi učesnik AdmiralBet ABA lige, Dubai, privukao je pažnju javnosti svojim planovima za angažovanje velikog imena u svetu košarke na poziciji trenera. Iako se spekulisalo o mogućem dolasku Svetislava Pešića, čini se da je fokus sada prebačen na Aleksandra Đorđevića, bivšeg selektora Srbije.

Bogati arapski investitori ozbiljno razmatraju opciju angažovanja Aleksandra Đorđevića za poziciju trenera, svesni koliko bi to značilo za imidž kluba i njihove dugoročne projekte. Iako još uvek ništa nije zvanično potvrđeno, interesovanje za Đorđevića jasno ukazuje na ambicije kluba da postane relevantan faktor u regionalnoj košarkaškoj sceni.

Foto: Starsport

 

Đorđević je poznat po svojim uspesima kao trener i bivši igrač, trenutno je selektor Kineske košarkaške reprezentacije. Međutim, postoji mogućnost da bi mogao napustiti ovu poziciju uz odgovarajuću finansijsku nadoknadu, kako bi prešao u redove novog kluba iz Dubaija. Ovo bi značilo i potencijalni povratak Đorđevića u klupsku košarku, sa nadom da bi u skorijoj budućnosti mogao da se takmiči čak i u Evroligi.

Nakon uspešnog vođenja Fenerbahčea do šampionske titule 2022. godine, Đorđević je napustio taj klub i preuzeo ulogu selektora Kine. Međutim, mogući prelazak u klub iz Dubaija predstavljao bi značajan korak u njegovoj trenerskoj karijeri, otvarajući mogućnost za nove izazove i uspehe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading