BJANKONERE PREUZIMA MLAD I PRESPEKTIVNI TRENER: Kako će se Vlahović i Kostić snaći pod njegovim patronatom!?

Autor:

Sport

23.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mota napravio senzacinalan uspeh sa Bolonjom.

BJANKONERE PREUZIMA MLAD I PRESPEKTIVNI TRENER: Kako će se Vlahović i Kostić snaći pod njegovim patronatom!?

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Prema informacijama pouzdanog fudbalskog insajdera Fabricija Romana, novi trener Juventusa biće Tijago Mota, trenutno na čelu stručnog štaba Bolonje. Ova vest znači da su srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić pred novim izazovima, čekajući zvaničnu potvrdu ove vesti. 

Kako je pomenti izvor objavio, zvanično saopštenje o Motinom imenovanju očekuje se uskoro, dok je sam Mota već obavestio čelnike Bolonje da će naredne sezone preuzeti vođenje Juventusa. Italijanski insajder dodaje da će Mota potpisati ugovor sa Bjankonerima do 2027. godine, dajući mu dugoročnu perspektivu da oblikuje tim prema svojim vizijama i planovima.

Foto: Tanjug/AP

 

Ovo je značajan korak za Motu, čiji je tim Bolonja uspeo da se plasira u Ligu šampiona, zauzimajući treće mesto u Seriji A sa 68 osvojenih bodova do poslednjeg kola. Mota je pre dolaska u Bolonju vodio mlađe kategorije Pari Sen Žermena, Đenovu i Speciju, stičući dragoceno iskustvo u vođenju različitih timova i radu sa različitim fudbalerima.

Ova široka paleta iskustava mogla bi da se pokaže veoma korisnom u njegovom novom izazovu na klupi Stare Dame.  Očekuje se da će ova vest izazvati veliku pažnju u fudbalskom svetu, posebno među navijačima Juventusa koji će sa nestrpljenjem iščekivati dolazak novog trenera i moguću promenu dinamike u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading