LIVEPRUL PRAVI OPASAN TIM ZA NAREDNU SEZONU: Redsi daju Slotu rekordan budžet, on već naciljao prvo pojačanje!

Autor:

Sport

23.05.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Enfildu sledi rekonstrukcija tima.

LIVEPRUL PRAVI OPASAN TIM ZA NAREDNU SEZONU: Redsi daju Slotu rekordan budžet, on već naciljao prvo pojačanje!

Foto: Starsport

Liverpul će ući u novu sezonu sa svežim licem na trenerskoj klupi, Arneom Slotom, čija je prva misija da ojača tim po svaku cenu. Nakon spektakularnog oproštaja Jirgena Klopa, Redsi se spremaju da započnu novu epohu sa holandskim stručnjakom na čelu tima.

Britanski mediji prenose da će Liverpul imati na raspolaganju rekordan budžet od čak 100 miliona evra za angažovanje novih igrača. Ova cifra izaziva pažnju, posebno kada je u pitanju 20-godišnji štoper Benfike, Antonio Silva, za koga Slot iskazuje poseban interes.

Arne Slot je jasno stavio do znanja da želi da dovede mladog Portugalca u svoj tim. Antonio Silva, sa svojih 20 godina, predstavlja perspektivnog igrača sa velikim potencijalom, a Liverpul je odlučan da ga dovede po svaku cenu.

Iako odštetna klauzula u ugovoru Antonija Silve iznosi čitavih 100 miliona evra, britanski mediji navode da Liverpul neće odustati od ove akvizicije. Slot je spreman da uloži značajna sredstva kako bi osigurao dolazak mladog talenta u svoje redove, što bi moglo da predstavlja rekordnu sumu za štopera njegovih godina.

Uzbuđenje raste dok se očekuje zvanična promocija Arnea Slota na Enfildu, a navijači Liverpula nestrpljivo iščekuju nove poteze kluba uoči početka nove sezone. Sa novim trenerom i rekordnim budžetom za pojačanja, Liverpul ulazi u novu fazu svoje istorije, spremajući se za nove izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading