DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE PRED ČUKARIČKI: ''Imamo tu nesreću da živimo u vremenima u kojima živimo!''

Autor:

Sport

23.05.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Da pobegnemo od svakodnevnice i sivila u koje smo svi zapali'' - poručuju Delije.

DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE PRED ČUKARIČKI: ''Imamo tu nesreću da živimo u vremenima u kojima živimo!''

Foto: Starsport

Uzbudljiva završnica Superlige Srbije donela je još jedan trijumf za Crvenu zvezdu, koja je potvrdila svoju dominaciju i osvojila titulu šampiona sedmi put u nizu. Poslednje kolo i duel sa Čukaričkim u subotu biće prilika za navijače da proslave ovaj uspeh i uživaju u fudbalskoj euforiji.

Delije sa velikim nesrtpljenjem čekaju subotu i 19 časova kada će tim iz Ljutice Bogdana igrati protiv Brđana, a nakon toga sledi veliko šampionsko slavlje na Marakani. Navijači Zvezde su tim povodom izdali saopštenje.

– Delije, Zvezdaši imamo tu nesreću da živimo u vremenima u kojima živimo, dok mnoge druge zemlje imaju taj luksuz da im fudbal bude jedina “briga”. Navijaču Zvezde je mnogo toga bitno pored rezultata voljenog kluba. Mnogo toga se preklapa sa društvenim temama. Jako je teško u našoj zemlji biti navijač kao u zemljama gde je poslednji “problem” bio kada su liru menjali u evro. Mi drugu zemlju nemamo, drugi klub nemamo i želimo da bar ta dva sata nedeljno pobegnemo od svega i da se skupimo na istom mestu koje nas je sve spojilo.  - navele su Delije i dodali:

- Prvo smo tu došli zbog dve boje, a kasnije smo se i ideološki povezali. Zato čekamo proslavu titule, odbrojavamo dane jer želimo da se opustimo, da uživamo u duploj kruni za koju smo se izborili. Oni na terenu, ali i mi na tribinama. Sve što nas mori i tišti u subotu treba da pretvorimo u jedan ogroman spektakl. Da pobegnemo od svakodnevnice i sivila u koje smo svi zapali… Želimo taj dan da iskočimo iz toga, da vidimo nasmejane ljude, kolone ljudi koji idu ka stadionu – mestu na kome treba zaboraviti makar na ta dva sata sve probleme i brige. Da slavimo i da se radujemo tituli, kupu, saznanju da svakako idemo u Evropu - ističu navijači crveno-belih i nastavljaju:

- Ovo je prilika da budemo kolektivno srećni, što smo izgleda zaboravili da budemo. Zvezda ima svoju veličinu, a tribine našeg stadiona veliku težinu! Da proslavimo duplu krunu, da ostavimo sve muke po strani jer nas one svakako čekaju. elije, Zvezdaši vidimo se na mestu gde smo se upoznali, da slavimo, da se radujemo! - zaključuju najvatrenije pristalice Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading