KO JE JAGOVA LEPOTICA ZBOG KOJE JE POSTAO MVP FINALA? Bavi se DŽUDOOM, a sa Brazilcem je već DUGO (FOTO)

Autor:

Sport

20.05.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac i njegova izabranica su proslavili titulu na terenu.

KO JE JAGOVA LEPOTICA ZBOG KOJE JE POSTAO MVP FINALA? Bavi se DŽUDOOM, a sa Brazilcem je već DUGO (FOTO)

Foto: Instagram/crvenazvezdakk

Crvena zvezda je vratila pehar AdmiralBet ABA lige na Mali Kalemegdan sinoćnim "brejkom" u Areni. Nagrade za to svakako idu celom timu, ali se jedno ime izdvaja, a to je MVP finalne serije - Jago. Sa prosečno 11 poena, 4,4 asistencije i tri skoka po utakmici, Dos Santos je bio ključni igrač koji je doprineo uspehu crveno-belih.

On je ovih dana u centru pažnje zbog sjajnih igara, ali i čestih objava sa svojom izabranicom Manuelom Frediani sa kojom mu, čini se, ljubav "cveta".


Sinoć su zajedno na terenu proslavili veliki individualni i timski uspeh Brazilca. Manuela, koja se bavi džiu-džicuom i džudoom, studira medicinu i svojom podrškom i razumevanjem doprinosi dos Santosovom uspehu kako na terenu, tako i van njega.

- Divim se osobama koje su odlučne, snažne i to je način na koji se i Jago ponaša. Pričali su da nema pravi profil za košarku, suočavao se sa hiljadu izazova i ponosna sam na njega što je uspeo. Zahvaljujući njemu postala sam bolja osoba, mnogo sam naučila, posebno o tome da ne dozvolim da na mene utiče ono šta drugi pričaju o meni, rekla je Manu jednom prilikom o Jagu.

Jago nikada nije skrivao koliko mu ona znači.

- Ona me čini još boljim čovekom. Razume me i mnogo mi pomaže sa mnogim stvarima. Ponekad na terenu stvari znaju da budu komplikovane, a ona čini sve da mi pomogne van terena, posebno sa fokusom. Uživamo u vezi, mi smo partneri i shvatamo i prihvatamo i sportsku stranu i koliko je to važno za nas dvoje. Mnogo smo srećni i to je ono što našu vezu čini posebnom, ta sreća - uzvratio joj je Brazilac još lepšim rečima.

Oni su u vezi od 2018. godine, a ukoliko ovako nastave, možemo očekivati i svadbu u Beogradu uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading