SPECIJALAN GOST NA MEČU MEGE I CRVENE ZVEZDE: Reprezentativac Srbije gledaće meč svog bivšeg kluba!

Autor:

Sport

07.05.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jović se vraća kući.

SPECIJALAN GOST NA MEČU MEGE I CRVENE ZVEZDE: Reprezentativac Srbije gledaće meč svog bivšeg kluba!

Foto: Starsport

Večeras se u dvorani Ranko Žeravica igra durgi meč polufinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige, između Crvene zvezde i Mege. U prvom meču tim sa Malog Kalemegdana slavio je rezultaotm 103:73 i stekao prednost pred odlučujući susret i jednom nogo zakoračio u finale regionalnog takmičenja.

Zanimljivo je da će večerašnji meč biti posebno obeležen prisustvom srpskog reprezentativca Nikole Jovića, koji je nakon eliminacije Majamija u prvoj rundi plej-ofa NBA lige, došao u Beograd i lično će prisustvovati ovom važnom susretu. Nikola Jović je svoju profesionalnu karijeru započeo u roze dresu, pre nego što je krenuo putem ka NBA ligi.

Foto: Starsport

 

 

Nažalost, prva utakmica  je bila obeležen brojnim povredama, koje će dovesti do odsustva Uroša Plavšića, Lovra Gnjidića i Stefana Miljenovićam pa će Mega na megdan Zvezdi biti desetkovana. Ipak, uprkos ovim izazovima, sastav Marka Baraća ne namerava da se preda i večeras će imati veliku podršku sa tribina.

Ovaj duel izazvaće veliku pažnju svih ljubitelja košarke. Mlada i poletna ekipa Mege imaće veliki motiv da dođe do pobede i egala u seriji i zakomplikuje stvari ekipi koja je ove sezone igrala Evroligu. Sa druge strane crveno-beli igraju pod velikim pritiskom, zbog velikog neuspeha u Evroligi. Podsetimo, Zvezde ima već jedan osvojen trofej, a to je Kup Radivoj Korać u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading