IZ BUDUĆNOSTI SE OGLASILI O ODNOSIMA SA PARTIZANOM: Dotakli se i Željka Obradovića!

Autor:

Sport

06.05.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Odnosi između Partizana i Budućnosti nisu poremećeni saopštenjima koja smo objavili'' - naglasio je Pajović.

IZ BUDUĆNOSTI SE OGLASILI O ODNOSIMA SA PARTIZANOM: Dotakli se i Željka Obradovića!

Foto: Starsport

Košarkaši Budućnosti i Partizana odmeriće se snage u okviru drugog meča polufinala AdmiralBet ABA lige u Morači sutra od 18.00 časova. Prva utakmica pripala je crno-belima rezultatom 78:67, pa će izabranici Željka Obradovića sigurno želeti da nastave niz kako bi se plasirali u finale gde će se boriti za odbranu titule. Pred ovaj okršaj Podgoričani su izrazili veliko nezadovljstvo na prethodni meč.

Naime, iz Budućnosti nisu zadovoljni suđenjem u Beogradu posebno u situacijama sa Zekom Ledejom. Ipak, sportski direktor kluba, Gavrilo Pajović, istakao je da to ne utiče na odnos između Budućnosti i Partizana. Pajović je naglasio da su uputili primedbe na kriterijum suđenja i greške koje su napravljene, ali da to ne sme da utiče na odnose između klubova.

– Atmosfera na utakmica između Budućnosti i Partizana bez obzira da li se igra u Beogradu ili Podgorici je uvek onakva, kakva treba da bude. U pitanju je prava sportska atmosfera. Pozivam naše navijače ispred kluba da budu korektni, da navijaju fer i sportski. Moram da naglasim da mi nismo imali nikakvih problema u Beogradu, imali smo sjajan ambijent, a na kompletnu atmosferu je uticao apel trenera Željka Obradovića. Očekujem zaista sportski spektakl u meču koji sledi - rekao je prvi čovek Podgoričani i dodao:

Foto: Starsport

 

– Odnosi između Partizana i Budućnosti nisu poremećeni saopštenjima koja smo objavili. Mi smo uputili primedbe na kriterijum suđenja i na greške koje su napravljene. Nezadovljni smo, pokazali smo zašto smo nezadovoljni. Cilj nije da pravimo pritisak, nego da konstatujemo na greške i da utičemo na ljude koji se bave suđenjem i delegiranjem, da se ne igraju sa ugledom Budućnosti i ugledom ABA lige, koja mora da napreduje i raste u svim segmentima, da profesionalno i odgovorno rade svoj posao. Problema između Partizana i Budućnosti nema i nikada ih nije bilo. Ponavljam, očekujem sjajnu atmosferu, sportski ambijent i spektakl u dvorani “Morača” - naveo je Pajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading