POSLEDNJI RAPORT PRED BENFIKU - Ovo će zanimati sve navijače Zvezde

Autor:

Sport

18.09.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Benfike se očekuje puna Marakana, a poznato je da li još ima karata u prodaji.

POSLEDNJI RAPORT PRED BENFIKU - Ovo će zanimati sve navijače Zvezde

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde idu u novi pohod na Ligu šampiona.Srpskog šampiona već na startu očekuje izuzetno težak zadatak pošto mu na noge dolazi portugalski velikan Benfika. Meč je na programu u četvrtak od 18.45 časova uz direktan prenos na RTS i Areni sport, kao i na našem portalu Republika.rs.

Nema sumnje da će fudbalere Benfike dočekati veliki broj navijača Crvene zvezde, verovatno i svih 50.000, te smo stoga posetili blagajnu našeg najvećeg stadiona kako bismo se uverili da li još ima slobodnih karata u prodaji.

- Određeni kontigent karata još postoji, za sve tribine, tako da pozivamo sve zainteresovane da požure, kako bi na vreme obezbedili svoje mesto na stadionu i prisustvovali spektaklu - rekli su nam sa blagajne.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ima karata, nema gužve: Blagajna Marakane

Takođe, upitali smo prisutne navijače Zvezde, koji su došli po karte, kakav ishod očekuju na predstojećem meču.

- Iako igramo sa gigantom evropskog fudbala kakav je Benfika, verujemo u naše momke i pobedu od 2:0. Siguran sam u pobedu, minimalnim rezultatom, a mislim da će gol postići Bruno Duarte - glasili su odgovori navijača, koji su želeli da ostanu anonimni.

Nema sumnje da među navijačima Zvezde vlada veliki optimizam pred sutrašnji meč, a videćemo da li ce i njihovi ljubimci opravdati očekivanja.

Podsetimo, pored Benfike, Crvena zvezda će ugostiti i prvaka Holandije PSV, nemačkog vicešampiona Štutgart, kao i ekipu Barselone, dok će gostovati u Italiji Interu i Milanu, kao i Jang bojsu i Monaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading