MILOJEVIĆ O STRAHU: To ste me pitali i pred Liverpul

Autor:

Sport

18.09.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde poslao jasnu poruku pred duel sa Benfikom.

MILOJEVIĆ O STRAHU: To ste me pitali i pred Liverpul

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u četvrtak Benfiku u prvom meču u Ligi šampiona koja će se igrati u novom formatu. Utakmica na Marakani počeće od 18.45, a prema najavama, odnosno toku prodaje karata, naš najveći stadion bi trebalo da bude ispunjen.

U međuvremenu je startovala sezona utakmicama odigranim u utorak i videli smo pregršt golova, uz Bajernovo razbijanje Dinama iz Zagreba sa 9:2 kao naupečatljiviji meč. Svi protivnici crveno-belih koji su izlazili na teren su doživeli poraze i to, interesantno sa po tri primljena gola. Tako je Juventus savladao PSV sa 3:1, Liverpul bio bolji od Milana u gostima istim rezultatom, a sa 3:1 je i Real savladao Štutgart. Tri gola je primio Jang bojs kod kuće od Aston Vile, ali nije tresao mrežu (3:0).

Možda i zbog ovakvih rezultata trener Zvezde Vladan Milojević upitan je da prokomentariše ima li straha pred premijeru protiv Benfike.

Republika

Foto: Starsport

Ne boji se nikog: Vladan Milojević

- To ste me pitali i pred Liverpul, da li sam se uplašio što je Maribor izgubio 7:0 od Liverpula. Ja ne razmišljam u tom pravcu. Šta i ako izgubimo? Tu smo, gde smo, malopre je vaš kolega iz Portugalije postavio pitanje o malim zemljama, mi treba da pričamo o tome, igramo kao mala zemlja među velike zemlje. Mi tek sada počinjemo, koliko kaskamo što se tiče sporta. Prvi put juče sam gledao stadione, strašan stadion na Karađorđu, u Lučanima, imamo tri stadiona koje je država napravila. I ta Alijanc arena nije napravljena tek tako, jer je neko dao pare. Ja mogu da vam odgovorim kontra pitanjem, kakvi su nam budžeti, ali to ne postoji u sportu. Nije borba Davida i Golijata, još jednom veliki respekt, možda malo više znam o Benfici, moram to da napomenem, u Al Ahliju sam imao velikog igrača za Benfiku, on se zove Ljubomir Fejsa, mnogo mi je pričao o Benfici i koliki je to klub. Pričamo o velikom klubu kojeg ćemo da ugostimo. Ja se ne plašim nijednog rezultata, želim da moji igrači izađu hrabro, da se bore, videćemo koliko utakmica ima, treba da se pogledamo u oči, ima mnogo faktora na jednom meču, taktika, kakav će biti protivnik, kome je dan, male sitnice će odlučiti, možda neki aut i faul... Želeli smo da budemo ovde, predstavićemo se na najbolji način, nemamo koga da se plašimo, veliki smo klub, igramo u našem gradu, šta god da bude, ja sam odgovoran za sve - jasan je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading