PORTUGALAC, A NAVIJA ZA ZVEZDU PROTIV BENFIKE! Delije će se još više zaljubiti u njega

Autor:

Sport

17.09.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ukoliko defanzivno budu na visini zadatka, igrači Zvezde mogu do pozitivnog rezultata protiv Benfike" - poručuje as

PORTUGALAC, A NAVIJA ZA ZVEZDU PROTIV BENFIKE! Delije će se još više zaljubiti u njega

Foto: Starsport

Bliži se početak Zvezdine evropske odiseje, a samim tim raste i euforija među navijačima, pogotovo uzimajući u obzir da je premijera na stadionu "Rajko Mitić". Crveno-beli u prvom kolu Lige šampiona dočekuju Benfiku u sjajnom raspoloženju, posle sigurne pobede nad Napretkom u domaćem šampionatu i velikih pojačanja koja su za vreme reprezentativne pauze stigla na Marakanu.

Sve to daje za pravo delijama da se nadaju da mogu do senzacije protiv lisabonskih "orlova" koji u poslednja četiri meča ne znaju za poraz, ali su tek peti u portugalskom prvenstvu. 

Znaju svi u klubu šta glasna pesma navijača donosi igračima, pa tako žele što puniji stadion, a dodatni huk sa tribina doći će od jednog, ali ne bilo kog - Portugalca.

Ugo Vijeira je u karijeri nosio dres oba kluba, a u razgovoru za klupski sajt je otkrio da će navijati za srpski tim.

- Biću na stadionu u četvrtak i navijati za Crvenu zvezdu. Nema sumnje da će atmosfera biti odlična, poznato je da su na Marakani najbolji navijači na svetu. Upravo zbog toga smatram da će Benfika imati još teži zadatak, jer ne verujem da su se mnogo puta susretali sa ovakvom atmosferom - počeo je Vijeira i nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Čuvena fotka: Vijeira sa Ristićem, Plavšićem i Donaldom na Marakani

- Crvena zvezda i Benfika su dva velika kluba u mojoj karijeri i veoma sam ponosan što sam nosio dresove dva pomenuta tima. Očekujem jednu sjajnu utakmicu, s obzirom na to da timovi igraju slično može se očekivati dosta prilika za gol na obe strane.

Otkrio je i da je gledao mečeve crveno-belih ove sezone.

- Gledao sam utakmice Zvezde ove sezone i zaista deluju vrlo kvalitetno. Sviđa mi se što je ekipa veoma borbena i ne prima mnogo golova. Ukoliko defanzivno budu na visini zadatka, fudbaleri Crvene zvezde mogu doći do pozitivnog rezultata protiv portugalskog tima.

Smatra Vijeira i da Zvezda čak može da prođe "ligaški" deo elitnog takmičenja.

- Zbog novog formata takmičenja biće još teže svim ekipama da se plasiraju u nokaut fazu. Ipak, Zvezda može do osmine finala. Gostovati na Marakani je veoma teško, te će svim timovima koji dolaze u Beograd biti teško da savladaju crveno-bele – zaključio je ljubimac delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading