NEKA ČEKAJU DELIJE: Partizan počinje prodaju karata za derbi samo za svoje navijače

Autor:

Sport

17.09.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde i kada simpatizeri Crvene zvezde moraju da odu da bi ušli u Humsku u ponedeljak.

NEKA ČEKAJU DELIJE: Partizan počinje prodaju karata za derbi samo za svoje navijače

Foto: republika.rs

Prodaja ulaznica za večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, koji će se odigrati na stadionu u Humskoj u ponedeljak 23. septembra, za navijače crno-belih počinje sutra od 10 časova. Kupovina je moguća samo onlajn na sajtu Tiketonlajn uz mogućnost direktnog plaćanja onlajn karticom i dobijanja ulaznice na mejl.

Cene ulaznica je jug i sever 800 dinara, istok bočno 1.200 dinara, istok centar 1.800 dinara, zapad bočno 1.800 dinara i zapad centar 2.000 dinara. Navijači Partizana od petka 20. septembra ulaznice mogu da kupe i direktno na prodajnom mestu Tiketlajn šop Novi Beograd, prizemlje TC Novi Merkator, u petak i subotu od 10 do 18.

Republika

Foto: Starsport

Imaju prednost kupovine karata: Navijači Partizana

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona FK Partizan počinje takođe u petak 20. septembra i odvijaće se u petak, subotu i nedelju od 10 do 18 a u ponedeljak od 10 do početka utakmice. Na dan utakmice u ponedeljak, prodaja će isključivo biti na blagajnama stadiona FK Partizan od 10.

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Crvene zvezde počinje u subotu 21. septembra i to isključivo na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" i odvijaće se u subotu i nedelju od 10 do 18 časova.

Sektori namenjeni za navijače FK Crvena zvezda su Sever i Zapad bočno ulaz A. Iz Partizana napominju da je shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Srbije moguća samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš,) ili za strance (pasoš).

Republika

Foto: Republika

Samo na sever i malo na zapad: Naviači Zvezde

- Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument - stoji u saopštenju Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading