ZVEZDA PUSTILA ULAZNICE U PRODAJU: Evo za koliko novca možete gledati aždaje na Marakani

Autor:

Sport

09.09.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi meč u Ligi šampiona crveno-beli igraju 19. septembra protiv Benfike.

ZVEZDA PUSTILA ULAZNICE U PRODAJU: Evo za koliko novca možete gledati aždaje na Marakani

Foto: ATA Images

Fudbalski klub Crvena zvezda je pustio u prodaju pakete ulaznica za grupnu fazu Lige šampiona, gde će srpski šampion na domaćem terenu dočekati Benfiku, Barselonu, Štutgart i PSV. Paketi ulaznica su dostupni za kupovinu od ponedeljka 9. septembra putem zvaničnog sajta kluba ili na promenoaru stadiona kod servisa za članstvo.

Cene ulaznica za sve utakmice Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić" su objavljene, a razlikuju se u zavisnosti od tribine. Cena ulaznice za sever i jug iznosi 9.500 dinara, za istok 18.000 dinara, za zapad 22.000 dinara, dok je cena ulaznice za tribinu "Siniša Mihajlović" 47.500 dinara.

Prvi meč Crvena zvezda igra 19. septembra protiv Benfike na domaćem terenu, obećavajući uzbuđenje i vrhunski fudbal navijačima koji se odluče da prisustvuju ovom spektaklu.

 

 

Fudbalski klub Crvena zvezda je odlučio da ponudi navijačima mogućnost da uživaju u čarima Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić" po pristupačnim cenama, omogućavajući im da bodre svoj omiljeni tim u mečevima protiv renomiranih evropskih klubova. Ovo je prilika da se doživi atmosfera jednog od najprepoznatljivijih fudbalskih takmičenja u svetu, direktno sa tribina ovog istorijskog stadiona.

Za navijače Crvene zvezde, ovo je prilika da podrže svoj tim u borbi za velike bodove u najprestižnijem klupskom takmičenju u Evropi. Očekuje se da će atmosfera na stadionu biti neponovljiva, sa strastvenom podrškom sa tribina koja će biti dodatni motiv za igrače da pruže svoj maksimum na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading