MILOJEVIĆ POSLAO FUDBALERA KUČI I NE RAČUNA NA NJEGA: Crvena zvezda precrtala mladog igrača

Autor:

Sport

17.09.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je na njemu da se dokaže tamo gde je ponikao.

MILOJEVIĆ POSLAO FUDBALERA KUČI I NE RAČUNA NA NJEGA: Crvena zvezda precrtala mladog igrača

Foto: Starsport

Talentovani fudbaler Crvene zvezde, Vladimir Lučić, vraća se u klub gde je stekao afirmaciju. Naime, Lučić nije bio u prvom planu trenera Vladana Milojevića, pa je odlučeno da ide na pozajmicu IMT na šest meseci. Mladi igrač je izrazio oduševljenje zbog povratka u klub gde je stekao afirmaciju i otišao u redove crveno-belih.

- Lepo je uvek vratiti se u moj IMT. Fantastične trenutke sam imao ovde, nadam se da ću -sada uspeti da ostvarim još bolje rezultate sa klubom. Promenila se vizija, sada je klub standardni superligaš i veoma sam srećan što sam ponovo ovde - rekao je Lučić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Igrao protiv Mančester sitija, ali se nije dokazao: Vladimir Lučić


Takođe, i u klubu sa Novog Beograda nisu krili zadovoljstvo povratkom mladog fudbalera.

- Popularni Lučke nam stiže na pozajmicu iz Crvene zvezde na 6 meseci. Vladimir Lučić je već upoznat sa filozofijom našeg tima, a ovo je njegov treći mandat u redovima Traktorista -piše u saopštenju IMT na društvenim mrežama.


Vladimir Lučić je očigledno spreman da pruži svoj maksimum i doprinese uspesima IMT, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se razvijati situacija u narednom periodu. S obzirom na Lučićevu raniju afirmaciju u klubu, njegov povratak može biti ključan za postizanje željenih rezultata. Očekuje se da će mladi fudbaler pokazati svoj pun potencijal i doprineti daljem napretku kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading