GLAVOBOLJA ZA MILOJA, POVREDIO SE VAŽAN IGRAČ ZVEZDE: Stranac upitan za Ligu šampiona

Autor:

Sport

05.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo može biti veliki problem za crveno-bele.

GLAVOBOLJA ZA MILOJA, POVREDIO SE VAŽAN IGRAČ ZVEZDE: Stranac upitan za Ligu šampiona

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde, Jung Vu Seol, povredio se u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Palestine koji je odigrala njegova Južna Koreja, što može uticati na njegovo učešće u predstojećoj UEFA Ligi šampiona. Seol je pružao vrlo dobru partiju na terenu, sa odličnim ubacivanjima u ofanzivni deo ekipe i spretnim spasavanjima lopte od odlaska u aut.

Međutim, u 67. minutu meča, došlo je do povrede noge koja je zahtevala medicinsku intervenciju. Dok se tačna težina povrede još uvek ne zna, očekuje se da će južnokorejska selekcija preduzeti testiranja kako bi se utvrdila ozbiljnost povrede.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Važan za igru Zvezde: Jung Vu Seol

 

Uprkos potencijalnom odsustvu Jung Vua, Crvena zvezda i njen trener Vladan  Milojević se pripremaju za prvi meč u Ligi šampiona protiv Benfike, koji je zakazan za 19. septembar na stadionu Marakana. Ovo će biti veliki izazov za ekipu, ali i prilika da pokaže svoje kvalitete na evropskoj sceni.

Nakon što je prošla kroz kvalifikacije, Crvena zvezda s nestrpljenjem očekuje početak takmičenja u Ligi šampiona i spremna je da se suoči sa najboljim ekipama kontinenta. S druge strane, meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Južne Koreje i Palestine završen je iznenađujućim rezultatom 0:0. Ovo iznenađenje će svakako biti tema razgovora u fudbalskim krugovima, a pokazuje da su iznenađenja u sportu uvek moguća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading