POZNATO KOLIKO ĆE SEOL MORATI DA ODMARA: Zvezda prošla odlično

Autor:

Sport

06.09.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojević saznao kada mu se Korejac vraća u tim.

POZNATO KOLIKO ĆE SEOL MORATI DA ODMARA: Zvezda prošla odlično

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezdeJung Vu Seol, povredio se u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Palestine koji je odigrala njegova Južna Koreja, pa su se mnogi uplašli da bi to moglo da utiče na njegovo učešće u predstojećoj UEFA Ligi šampiona. Bek crveno-belih je napustio teren hramljući, a posle eutakmice korejski mediji su objavili i stepen povrede.

Seol nije teže povređen, samo je dobio nezgodan udarac. Očekuje se da će defanzivac pauzirati dan-dva i biti spreman za duel Južne Koreje i Omana koji je ne programu u utorak, 10. septembra.

Republika

Foto: Starsport

Dobro je: Jung Vu Seol sa saigračima

To znači da će biti spreman da se odazove treneru Zvezda Vladanu Milojeviću čim se okupe posle termina za reprezentativne obaveze i da se pripremaju za prvi meč u Ligi šampiona protiv Benfike, koji je zakazan za 19. septembar na stadionu Marakana. Ovo će biti veliki izazov za ekipu, ali i prilika da pokaže svoje kvalitete na evropskoj sceni.

Nakon što je prošla kroz kvalifikacije, Crvena zvezda s nestrpljenjem očekuje početak takmičenja u Ligi šampiona i spremna je da se suoči sa najboljim ekipama kontinenta. S druge strane, meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Južne Koreje i Palestine završen je iznenađujućim rezultatom 0:0. Ovo iznenađenje će svakako biti tema razgovora u fudbalskim krugovima, a pokazuje da su iznenađenja u sportu uvek moguća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading