TERZIĆ UPOZORAVA SVE ZVEZDAŠE: Požurite, ako hoćete da svedočite istoriji

Autor:

Sport

16.09.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo malo karata je ostalo za spektakl

TERZIĆ UPOZORAVA SVE ZVEZDAŠE: Požurite, ako hoćete da svedočite istoriji

Foto: Starsport

Bliži se početak Zvezdine evropske odiseje, a samim tim raste i euforija među navijačima, pogotovo uzimajući u obzir da je premijera na stadionu "Rajko Mitić". Crveno-beli u prvom kolu Lige šampiona dočekuju Benfiku u sjajnom raspoloženju, posle sigurne pobede nad Napretkom u domaćem šampionatu i velikih pojačanja koja su za vreme reprezentativne pauze stigla na Marakanu.

Sve to daje za pravo delijama da se nadaju da mogu do senzacije protiv lisabonskih "orlova" koji u poslednja četiri meča ne znaju za poraz, ali su tek peti u portugalskom prvenstvu. 

Znaju svi u klubu šta huk navijača donosi igračima, pa tako žele što puniji stadion, a generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poziva sve pristalice da požure sa kupovinom karata jer ih je ostalo još vrlo malo.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde posle pobede nad Napretkom

- Karata za utakmicu sa Benfikom još uvek ima, između sedam i osam hiljada. Pored paketa, pustili smo u prodaju i pojedinačne karte. Pozivam sve naše navijače da požure, kupe karte i nađu svoje mesto, jer je ovo ipak ispisivanje istorije Crvene zvezde i pozivam ih da oni budu svedoci toga uživo - rekao je Terzić i dodao:

- Želeo sam da pozovem i sve sportiste unutar Sportskog društva da u četvrtak pruže podršku našim igračima protiv slavne Benfike i na taj način pokažu zajedništvo, koje treba da krasi crveno-belu porodicu. Iskoristio bih priliku da pozovem i sve naše navijače, ne samo iz Beograda, nego i čitave Srbije, našeg regiona, Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije da dođu i da pomognu Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici novog spektakularnog formata Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading