PREMINUO LEGENDARNI KAPITEN LIVERPULA! Fudbalski svet je zavijen u crno! (FOTO)

Autor:

Sport

07.09.2024

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nas je napustio, zauvek će ostati u srcima svih Liverpulovih navijača.

PREMINUO LEGENDARNI KAPITEN LIVERPULA! Fudbalski svet je zavijen u crno! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Fudbalski klub Liverpul je u dubokoj tuzi zbog gubitka legendarnog kapitena, Rona Jitsa, koji je preminuo u 86. godini. Jits je bio nezamenljiv deo Liverpulovog tima, a njegova smrt ostavlja veliku prazninu u srcima svih navijača i članova kluba.

Ron Jits je svoj dres Liverpula prvi put obukao 1962. godine i od tada pa sve do 1978. godine, bio je verni čuvar boja ovog kluba. Bio je deo istorijskog tima koji je osvojio Drugu ligu Engleske, a kasnije su usledili dani slave kada su osvojili dve titule, FA kup i Čeriti Šilds čak tri puta. Njegov doprinos tim uspesima bio je neizmerno važan, što je jedan od razloga da zauvek ostatane upamćen kao jedan od ključnih igrača u istoriji fudbalskog kluba Liverpul.

 

 


Sa čak 454 nastupa u dresu Liverpula, Ron Jits je ostavio jako neizbrisiv trag u istoriji tog fudbalskog kluba. Samo čuveni Stiven Džerard je uspeo da nadmaši ovaj broj, što govori o tome koliko je Jits bio važan i prisutan na terenu tokom svoje fudbalske karijere.

Iako nas je napustio, Ron Jits će zauvek ostati u srcima svih Liverpulovih navijača. Njegovo nasleđe će trajati kroz generacije, a uspomene na njegove uspehe će biti večno sačuvane u istoriji ovog velikog kluba. Liverpul gubi ne samo jednog od najvećih igrača, već i istinsku legendu koja je obeležila jednu eru fudbala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading