ČIM JE ŠIRAN OTIŠAO ZA BEOGRAD, IPSVIČ SE RASPAO: Liverpul pobedio novajliju na Slotovom debiju

Autor:

Sport

17.08.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Salah i Žota u pet minuta slomili "traktoriste"

ČIM JE ŠIRAN OTIŠAO ZA BEOGRAD, IPSVIČ SE RASPAO: Liverpul pobedio novajliju na Slotovom debiju

Foto: Profimedia

Fudbaleri Liverpula savladali su Ipsvič na gostovanju rezultatom 2:0 (0:0) u prvom kolu nove sezone Premijer lige. Elitno prvenstvo se vratilo na Portmand Roud posle 22 godine, a navijači su mogli da uživaju u igri sat vremena, pošto je nakon toga u razmaku od samo pet minuta domaćin srušen.

Prvo poluvreme gledao je i manjinski vlasnik "traktorista" Ed Širan, pevač koji večeras ima koncert u Beogradu, zbog čega je morao da izađe sa stadiona posle 45 minuta igre, ali je on izgleda bio amajlija svog kluba pošto se nakon njegovog odlaska Ipsvič raspao.

Republika

Foto: Profimedia

Ed Širan na tribinama stadiona

Prvo je Diogo Žota na asistenciju Salaha u 60. minutu doneo dugo iščekivani gol prednosti Liverpulu, da bi svega pet minuta kasnije posle dodavanja Egipćanin i sam pogodio za konačnih, i mora se reći više nego zasluženih, 2:0.

Bila je ovo prava poslastica za sve navijače Ipsviča, ali je jasno da će novajlija u Premijer ligi ipak morati da traži bodove negde drugde. Ovaj meč će ostati i u dobrom sećanju Arneu Slotu, pošto je na svom trenerskom debiju na klupi Liverpula uspeo da ostvari pobedu.

Redsi su na terenu izgledali gotovo identično kao pod Klopovim vođstvom i nekako je najčudnije izgledalo videti im klupu bez nemačkog stručnjaka kada god bi se kadar prebacio na njih.

Ipsvič u sledećem kolu gostuje šampionu Mančester sitiju, te je gotovo sigurno da će prve bodove tražiti protiv Fulama u trećoj rundi, dok Liverpul dočekuje Brentford.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading