KONCERT ED ŠIRANA ĆE MOŽDA MALO KASNITI? Pevač direktno sa stadiona otišao na let za Srbiju!

Autor:

Sport

17.08.2024

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije mogao da propusti

KONCERT ED ŠIRANA ĆE MOŽDA MALO KASNITI? Pevač direktno sa stadiona otišao na let za Srbiju!

Foto: Profimedia

Utakmicom Ipsvič - Liverpul nastavlja se prvo kolo Premijer lige Engleske, a ovaj duel biće u posebnom fokusu navijača pošto se klub sa Portmand Rouda vraća u elitu posle 22 godine. Naravno, upravo ovaj meč nije želeo da propusti ni jedan od deoničara kluba, a reč je o čuvenom pevaču Edu Širanu.

Tako, Britanac je već mnogo pre meča bio na stadionu gde je gledao meč protiv Redsa, a ono što je posebno zanimljivo jeste da od 19 sati ima koncert u Beogradu. Ono što je sigurno, Širana očekuje poprilično zgusnut rapsored ove subote, jer će odmah posle meča morati da dolazi do Srbije i koncerta na "Ušću"

 

 

Ipak, izjavio je kako je na poluvremenu morao da napusti stadion ne bi li stigao na vreme u našu prestonicu.

- Moram da napustim stadion na poluvremenu, jer imam koncert večeras u Srbiji. Skoro da nisam ni mogao da dođem na utakmicu, ali moram - rekao je Širan.

Ipsvič Taun se vratio u Premier ligu i već u prvom kolu je na ozbiljnom ispitu, a u trenucima pisanja ovog teksta je ipak poklekao protiv velikog Liverpula, pošto je Slotov tim poveo 2:0 u kratkom vremenskom razdoblju golovima Salaha i Žote. Ed Širan je sedeo na tribinama Portman Roada kao manjinski vlasnik, koji je ranije kupio 1,4 posto kluba. Pre utakmice se družio s fanovima ispred stadiona gde je stajao za štandom prodavajući hot dogove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading